Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her gün yeni bir skandalı ortaya çıkan Kısmetse Olur'da bu hafta bomba bir iddia ortaya atıldı. Kısmetse Olur'un güzel yarışmacılarından Ceyda'nın tekme tokat dayak yediği iddia edildi. Pek Ceyda kimden dayak yedi? Ceyda'ya kim dayak attı? Detaylar haberimizde.

İddiaya göre Kısmetse Olur'da Ceyda Kırıcı, yapım ekibinde yer alan Yasemin Tüzemen'den çok fena dayak yedi. Ceyda o kadar dayak yedi ki tam 6 ay rapor aldı. Bu sadece bir iddia ancak Adnan'ın internete sızan ses kaydı bu iddiayı doğruluyor. 

İddiaya göre Yasemin Tüzemen'den dayak yiyen ve psikolojisi de bozulan Ceyda Kırıcı 6 aylık darp raporu aldı ve mahkemeye başvurdu. 

Peki Ceyda Kırıcı gerçekten Yasemin Tüzemen'den dayak yedi mi?

Nur Erkoç şok iddialarla ilgili açıklama yaptı ve dayak olayının olmadığını sadece bir tartışma yaşandığını söyledi. Ancak Nur erkoç'un bu açıklamayı yapım ekibinin zoruyla yapıp yapmadığı da merak konusu oldu. 

Ceyda Kırıcı Dayak

Batuhan ise Ceyda'nın triplere girdiğini ve yaptığı hareketlerin normal olmadığını söyledi. Batuhan Ceyda için "normal bir kız değil" açıklaması yaptı.