Dün gece, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi ile evlendiği iddia edildi. İddianın sahibi ise bizzat Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi Başak Dizer. Dizer’in Twitter hesabından atılan twitte, "Kıvanç Tatlıtuğ ile evlendik" ifadeleri yer aldı. Twit kısa sürede binlerce RT’ye ulaşırken, sosyal medyada da günün konusu oldu. Genç kızların üzüntü dolu mesajlar attığı twitin gerçek olup olmadığı ise merak konusu.

Başak Dizer Kimdir?

Doğum İstanbul (30) yaşında
Boy 1,75
Kilo 54
Meslek Modacı

Türkiye’de yakışıklılar arasında 2. olan Tatlıtuğ’un sevgilisi olarak gündeme düşen Başak Dizer Fransez, hakkında bilgileri sizinle paylaşacağız. Başak hanımla Kıvanç’ın hukuku eskiye dayandığı için sonunda sevgili olmaya aralarında karar vermişler. Aşk-ı Memnu dizisinde, stil danışmanlığı yapan başak Tatlıtuğ’un elbiselerini tasarlıyordu;  orada bir elektriklenme olmuş birbirini sevmişler.

Gelelim Fransez’in hayatına, Moda eğitimi alan güzel dizilerde  stil danışmanı olarak biliniyor. İstanbul ilinde yaşayan ünlü modacı Mimar Sinan Üniversitesi moda bölümü mezunudur.

Başak Dizer