Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu derken şimdi de yönetmen krizi patlak verdi! Ünlü oyuncu birlikte kamera karşınına geçeceği isimler konusunda seçici davranmış ve yapım şirketi Tuba Büyüküstün ile anlaşmaya varınca heyecanlı olduğu belirtmişti. Şimdi de yakışıklı oyuncunun anlaşılan yönetmen yerine başka bir ismi istediği konuşuluyor.


Kıvanç Tatlıtuğ'un 2 sezon aradan sonra ekrana döneceği yeni dizisi için çalışmalar sürüyor. Önce yakışıklı oyuncuya partner bulmakta zorlanılmış Tuba Büyüküstün'ün evet demesi ile bu kriz hallolmuştu. Tuba büyüküstün ile daha önce bir reklam filminde çalışan Kıvanç Tatlıtuğ yeni projede güzel yıldız ile oynayacağı için heyecanlı.


Senaryosunu Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat'ın yazdığı dizi yeni sezonda Star TV'de seyirciyle buluşacak. Senaryosu ikinci kez yazılan dizi için Yapım şirketi Ay Yapım, yönetmen koltuğuna Ali Bilgin'in oturmasına karar vermişti. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ'un Ali Bilgin'le değil, Kuzey Güney'de beraber çalıştığı Mehmet Ada Öztekin'le çalışmayı istediği öğrenildi. 


Mehmet Ada Öztekin ise şu günlerde Bodrum Masalı dizisini çekiyor. Yazlık dizi olarak planlanan Bodrum Masalı, daha sonra Kanal D'nin yeni sezon dizileri arasına alınmıştı. İlk bölümleri çeken ekip İstanbul'a geliyor. Bu yüzden Kıvanç Tatlıtuğ'un da, Mehmet Ada Öztekin'le çalışma ihtimalini göz önüne aldığı ve bu isteğini dile getirdiği ifade edildi.