Türkiye'nin yeni dönem jönlerinden Kıvanç Tatlıtuğ'a ilk kez ciddi bir rakip geliyor! ”˜Güneşi Beklerken' dizisiyle yıldızı parlayan Kerem Bürsin yeni sezonda ”˜Çok mu çok oluyoruz' diyecek.

Türkiye'de reyting rekorları kıran Gümüş, Aşk-ı Memnu, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerle Ortadoğu ve Balkanlar'da da hatırı sayılır bir şöhrete ulaşan Kıvanç Tatlıtuğ'a rakip geldi. Amerika'dan gelen ve Güneşi Beklerken dizisiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Bürsin, çok sayıda fanının kendisini desteklemesi sonucunda dizilerin ve reklam filmlerinin aranan oyuncusu haline geldi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Kerem Bürsin arasındaki halef- selef durumunun son göstergesi olarak oyuncunun kampanya yüzü olduğu reklam filmlerinin yeni sezonunda oynamak için Kerem Bürsin'in adı geçiyor.

3 MİLYON DOLAR KAZANMIŞTI

Mavi Jeans'in Tatlıtuğ'un sözleşmesi biter bitmez Bürsin'e teklif götürme hazırlığında olduğu öğrenildi. 3 yıldır Mavi Jeans ile çalışan Tatlıtuğ firmayla ilk yıl 250 bin dolar, ikinci yıl ise 500 bin dolar ve üçüncü yıl da en 1 milyon dolara anlaşmıştı. Bürsin'in oynadığı dizinin sponsorlarından olan Mavi Jeans twitter sayfasından da ünlü oyuncunun fotoğraflarını paylaştı.