İlk olarak romanıyla daha sonra da sinema filmi ile karşımıza çıkan Kocan Kadar Konuş filmi devam niteliğinde olan ve yine romandan uyarlanan Kocan Kadar Konuş Diriliş filmi ile ikinci kez seyirci ile sinemalarda buluşmaya hazırlanıyor. Şebnem Burcuoğlu’nun yazdığı romanın uyarlaması olan film romantik komedi türünde ve izleyiciye bol gülmeli ve eğlenmeli dakikalar vaadediyor. BKM'nin üstlendiği filmin ilki 20 Mart'ta vizyona girmişti. Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın rol aldığı filmin ikincisi olan Kocan Kadar Konuş Diriliş ne zaman vizyona girecek kesinleşti. İlk filminden itibaren merakla beklenen Kocan Kadar Konuş Diriliş fragman detayları ise Ajans Haber de.
KOCAN KADAR KONUŞ DİRİLİŞ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK

Efsun (Ezgi Mola) ilk filmde otuz yaşına gelmiş ve gerçek aşkı arayan bir kadındır fakat diğer kadınlar gibi erkekleri yönlendiremeyen Efsun İzmirli ailesinin de yardımıyla erkeklerin tüm zaaflarını öğrendiği sırada karşısına lise aşkı Sinan'ın çıkması ile hayatı değişecektir. Doğru adamı bulmaya çalışırken evlilik hayalleri kuran bu kadın ilk filmde hayallerine biraz yaklaşmıştı. Herkesin kendi hayatından bir parça bulacağı ve komedi unsurunun bolca yer aldığı filmde Murat Yıldırım ve Ezgi Mola çift olarak harika bir uyum çiziyor. İkinci filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Kıvanç Baruönü'nü yapıyor. Kocan Kadar Konuş Diriliş ne zaman vizyona girecek sorusunun cevabı ise belli oldu.

Kocan Kadar Konuş Diriliş 1 Ocak’ta yeni yılın ilk kahkahasını attırmaya hazırlanıyor ve vizyona giriyor. Üstelik bu kez Efsun'un düğün hazırlıklarına tanık olacağız. Fakat bu düğün hazırlıklarında en büyük engel aileler olacak. Sinan'ın hayatının aşkı olduğunu düşünen Efsun ona evlenme teklifi eder ve curcuna böylelikle başlamış olur. Evlilik adetlerine ve geleneksel Türk kalıplarına karşı meydan okuyan Efsun'a bir de Sinan'ın cesareti eklenecek ve aileleriyle ortaya ilginç durumlar çıkacak. Filmde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım dışında bir çok usta oyuncu yer alıyor. Enis Arıkan, Romina Özipekçi, en son Unutursam Fısılda filmi ile karşımıza çıkan Hümeyra, Mehmet Baran Erdoğan, Gül Arıcı, Seksenler dizisinden Begüm Öner, Nevra Serezli, Pis Yedili'den tanıdığımız Eda Ece, Tolga Çıklaçiftçi, Hakan Salınmış, Burak Topaloğlu, Gülenay Kalkan, Emine Göznümer, Güven Murat Akpınar, İsmail İncekara, Ayten Mısırlıoğlu, Bora Akkaş, Muhammet Uzuner, Gözde Altuner, Nilgün Kasapbaşoğlu ve Güçlü Yalçıner yer alıyor. Oldukça kalabalık bir kadro ile çalışılan filmde bu kez ön planda olan isim ise Sinan'ın (Murat Yıldırım) babaannesi Cavide (Hümeyra) olacak. Kendi düğününün hazırlıklarında kendi istekleri dışında herkesin isteklerini yerine getirmeye çalışan Efsun'un Cavide Hanım ile olan mücadelesinden galip çıkıp çıkmayacağını ise filmin sonunda izleyip göreceğiz.