Kocasının ölümü ve sonrasında yaşananlarla ilgili olarak İşte Benim Stilim All Star'da son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Nazlı Hamarat hakkında bomba iddia. İşte Benim Stilim All Star’ın en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Nazlı Hamarat’ın yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. İşte Nazlı Hamarat’ın gönlünü kaptırdığı o isim..
 
Ekranların en çok konuşulan tv programlarından olan İşte Benim Stilim All Star’ın güzel yarışmacılarından olan Nazlı Hamarat ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. İşte Benim Stilim ile tanınan Nazlı Hamarat 1 ay önce eşini kaybettiğini Instagram hesabı üzerinden duyurmuştu.
 
40 gün boyunca siyah giyinerek yas tutacağını belirten Nazlı Hamarat kendisine iyi geleceğini düşünerek İşte Benim Stilim All Star’a katılma teklifini kabul etmişti. Nazlı Hamarat yeni gelen haberle sevenlerini şaşırttı. Zira nazlı Hamarat gönlünü yeni birine kaptırdı.
 
Aycan Nurcan kardeşler ile bir barda eğlenen Nazlı Hamarat’ın barda bir erkekle oldukça yakınlaştığı gelen iddaalar arasında yer alıyor. Bakalım iddaalar hakkında Nazlı Hamarat ne gibi açıklamalarda bulunacak? Bekleyip göreceğiz.. 

Nazlı Hamarat

NAZLI HAMARAT KİMDİR?

Nazlı Hanımı yakından tanıdığımız gibi babasınıda dolaylı yoldan tanımaktayız. Çünkü Nazlı Hanımın babası efsanevi, eski sinemalardan biri olan Marmara sinemasının sahibidir. 1988 doğumlu olup, 26 yaşındadır. Şunuda belirtmek isteriz ki kullandığı ağır makyajlar yüzünden resimlerde daha büyük göstermektedir. Ege üniversitesinden mezun olan sarışın yarışmacı, radyo, sinema ve televizyon bölümünü okumuştur.

Her yarışmacı adayı gibi Nazlı Hamarat’da rakiplerinin kıyafetlerini beğenmemektedir. Ayrıca yaptığı sert yorumlar nedeniyle Ayşegül Doğan’a çok benzetilmektedir. Birazda Nazlı Hamarat’ın Bu Tarz Benim’e geliş hikayesine baktığımız zaman diğer rakip adayları tarafından korkunç derecede eleştirildiğini ve jürü üyeleri tarafından kıyafet tarzının beğenilmediğini gördük. Fakat Nazlı Hamarat arka tarafta günlük kıyafetlerini giyip gelince jüriden onay alınca, yarışmaya dahil olmuştu.