'KÖRDÜĞÜM' YİNE ZİRVEDE
'Kördüğüm', Perşembe (28 Ocak ) akşamı ekrana gelen 4. ve yeni bölümü ile Türkiye'yi yine ekran başına kilitledi. Sürükleyici hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve görsel kalitesiyle ekranda fark yaratan 'Kördüğüm', TNS ölçümlerine göre A/B SES kategorisinde günün birincisi oldu.
Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un paylaştıkları, Gökçen Usta'nın yönetlenliğini, Ömer Faruk Sorak'ın genel yönetmenliğini üstlendiği 'Kördüğüm'ün, 28 Ocak Perşembe günü yayınlanan dördüncü bölümü, A/B SES kategorisinde yüzde 6.15 rating ve yüzde 16.82 izlenme payı ile birinci oldu.

FEYZA, KAAN'I KURTARACAK MI?

Ali Nejat'ın Naz'ın da yardımları ile babalığa alışmaya başladığı, Kaan ile Feyza'nın ilk karşılaşmaları, Umut'un tek gecelik ilişki yaşadığı Sinem'in hedefine girdiği, Genco'nun tamirhanede çıkan kavgada Kenan'ın adamları tarafından vurulduğu ve Kaan'ın gecenin sessizliğinde köşkün bahçesindeki havuza düştüğü anlar #babamdemek hashtagiyle sosyal medyada da en çok konuşulan (Trend Topic) konu oldu.
Kaybettiği oğlunun anılarıyla yaşayan ve Kaan'ı kabullenemeyen Feyza'nın, havuza düşen ve ölümle karşı karşıya gelen Kaan'ı kurtarıp kurtarmayacağı ise 'Kördüğüm'de heyecanı doruğa çıkarttı.

HEYECAN DAHA DA ARTACAK

Perşembe akşamları Türkiye'yi ekran başına kilitleyen 'Kördüğüm'ün, 4 Şubat Perşembe akşamı, saat 20.00'de FOX'ta ekrana gelecek yeni bölümünde heyecan daha da artacak.