Merakla beklenen ’Küçük Esnaf’ filminin İzmir galası, İzmir Optimum Outlet’te yapıldı. Filmin başrol oyuncuları İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak ile yönetmen Bedran Güzel, gala öncesi İzmirlilerle bir araya geldi, ardından filmi birlikte izledi. Kendilerine sembolik olarak "İzmir’in anahtarı" hediye edilmesi üzerine Büyükak, “Lütfen İzmir’i boşaltır mısınız? Almanya’dan oğlum gelecek” diye espri yaptı.
Yapımcılığını BKM filmin, yönetmenliğini Bedran Güzel’in, başrollerini ise İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı Küçük Esnaf filmin İzmir galası, İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Filmin başrol oyuncuları İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak ile yönetmen Bedran Güzel; bela, macera ve aşk üçgeninde kahkaha fırtınası estiren filmi İzmir seyircisi ile birlikte izledi. Dev Ajans organizasyonu ile Optimum Outlet AVM Cinemaximum sinemalarında gösterilen film öncesi ise alışveriş merkezine gelen İzmirlilerle özçekim yapıldı.
İZMİRLİLERLE ÖZÇEKİM YAPTILAR
Film öncesi alışveriş merkezine kurulan platformda İzmirlilerle özçekim yapan Büyükak, “Hayatımda ilk kez elime selfie çubuğu aldım. Benim için çok heyecan verici. Aynı zamanda levye yerine de kullanabilirsiniz” diye espri yaptı. Küçük Esnaf ekibi, daha sonra gazetecilere filmle ilgili açıklamada bulundu. Büyükak, “Çok güzel, eğlenceli bir film yaptığımıza inanıyoruz. Zeynep’le beraber yazdık, daha sonra Bedirhan yönetmen olarak dahil oldu. Çok değerli bir kadro ve BKM ile filmi yaptık. Ortaya çıkan işten çok memnunuz. İçimize çok sindi. İnşallah yolu açık olur. Çok Güzel Hareketler Bunlar döneminden itibaren İzmir’e çok geldik. Buranın harika bir seyircisi var. Ayrıca Bedran’ın baldızının düğünü varmış. Burada davet edildim. Oraya gideceğiz. Benim için ikinci bir heyecan oldu” dedi.
“SAHİPLENECEĞİMİZ BİR FİLM OLDU”
Filmin başrol oyuncularından Zeynep Koçak ise “Çok keyifli bir film oldu. ‘Çekerken çok eğlendik’ klişeleri vardır, gerçekten öyle bir şey varmış. Sahneleri arkadaş ortamında eğlenir gibi çektik. Herkese emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Sahipleneceğimiz bir film oldu” diye konuştu.
Filmin yönetmeni Bedran Güzel de, “Sadece iyi bir senaryo, iyi bir ekiple elimden geleni yapmaya çalıştım. İnsanların seveceği, güleceği bir film yapmaya çalıştık. İzleyiciler bu filmde komedi, aksiyon, dram, her türlü duyguyu tadacak ancak ağırlıklı olarak gülecekler” ifadelerini kullandı.
“İZMİR’İ BOŞALTIN ALMANYA’DAN OĞLUM GELECEK”
Küçük Esnaf ekibi, daha sonra sinema salonunu dolduran izleyicileri selamladı. Ekibe, organizasyon şirketi tarafından sembolik “İzmir’in anahtarı” hediye edilirken, Büyükak’ın “Lütfen İzmir’i boşaltır mısınız Almanya’dan oğlum gelecek” esprisi izleyicileri kahkahaya boğdu.
ALIŞVERİŞ YAPANA DAVETİYE HEDİYE
4-8 Nisan tarihleri arasında İzmir Optimum Outlet’ten 300 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyelerine, Küçük Esnaf filmine çift kişilik özel gösterim davetiyesi hediye edilecek.
KÜÇÜK ESNAF
Kahkaha fırtınası estirecek Küçük Esnaf filminde İbrahim Büyükak kendi halinde bir çilingiri, Zeynep Koçak başarılı bir avukatı canlandırıyor. Gupse Özay’ın mahallenin havalı kızı rolüyle kamera karşısına geçtiği filmde Cengiz Bozkurt ise bir mafya babası olarak beyazperdede boy gösterecek. Birbirinden eğlenceli karakterler ve komik hikayesi ile İzmirliler ile buluşan filmde Cezmi Baskın, Ünal Yeter, Olgun Toker, Beyti Engin ve Erdal Tosun da rol alıyor.