Unutulmaz dizilerden Kurtlar Vadisi oyuncuları arasında yer alan Çiğdem Batur dizide "Savcı Leyla" karakterini canlandırıyordu. 4 sene önce bir sapığı yüzünden mahkemelik olan Çiğdem Batur, isyan etti. Sosyal medya hesabı üzerinden ismi Erdinç olan şahsın yıllar önce kendisini taciz ettiğini ancak davanın cezanın ötelenmesi ile sonuçlandığını açıklayan Batur, davanın peşini bırakmayacağını açıkladı. Sosyal medyanın gündemine bir anda bomba gibi düşen Çiğdem Batur’un kim olduğu ise merak ediliyor. Peki tacizci isyanı ile gündeme gelen Çiğdem Batur kimdir, nereli? Çiğdem Batur kaç yaşında ve sevgilisi kim?

ÇİĞDEM BATUR KİMDİR?

Asıl adı Ayşe Çiğdem Batur olan Çiğdem Batur, 13 Temmuz 1982 tarihinde Düzce’de dünyaya geldi. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, aynı zamanda sunucu da olan Batur, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunudur.

Çiğdem Batur, 2000-2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi - Grup Mimus Tiyatro Topluluğunda oyunculuk yaparak sanat hayatına başladı. Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, diksiyon, spikerlik, sunuculuk eğitimi, Sanat Akademi - tiyatro ve oyunculuk eğitimi, Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, seslendirme eğitimleri aldı.

Çiğdem Batur dekolte

2004 yılında ART televizyonunda "Alışveriş Çantası" adlı bir programın sunuculuğunu yapan sanatçı, TRT'de çeşitli programlarda sunuculuk, oyunculuk, program ve yönetmen asistanlıkları görevlerinde bulundu.

Bir kısa film deneyimi olan Batur, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Sanatçı aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapmaktadır.

Çiğdem Batur bacak dekolte

ÇİĞDEM BATUR SEVGİLİSİ KİM?

Geçtiğimiz senelerde Çiğdem Batur, Onur Gülmek ile ayrılığının sonrasında yeni sevgilisi Toylan Kaya ile bir fotoğrafını Instagram üzerinden paylaşmıştı. Şu an için sevgilisi olup olmadığı ise bilinmiyor.

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER
Bordo Bereliler 2: Afrin 2018
Deli Gönül: 2017
Bizim Hikaye: 2015
Pinhan: 2015
Kurtlar Vadisi Pusu: 2010 - 2015
Papatyam: 2009 - 2010
Vazgeç Gönlüm: 2007 - 2008
Gümüş: 2006

Çiğdem Batur Dekolte

SUNUCULUKLARI
TRT 1: “Savaşta Barışta Türk Ordusu” 2006 (23. Bölüm)
TRT 2 Politika Kulvarı: 2004 - 2005 (26. Bölüm)
ART TV: Alışveriş Çantası - 2004
TRT 1: "Gençlik Her Zaman
SHOW TV: "Kuaförüm Sensin