Kurtlar Vadisi Pusu 250.yeni bölüm fragmanı yayında.  Dizinin 250.bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan heyecan verici gelişmeler tüm detaylarıyla haberimizde bulabilirsiniz. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 250. Bölüm Fragmanı ve dahası...
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde bu hafta yine heyecan fırtınası esmeye devam ediyor. Başrollerinde Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Gaye Gürsel'in rol aldığı dizi reytinglerdeki yerini de her hafta korumayı başarıyor. Polat Alemdar, sömürgecilere karşı yeni bir düzen yeni bir omurga öneriyor. Dizinin yönetmenlik koltuğunda Doğan Ümit Karaca otururken senaristliğini ise Pana Yazım Grubu üstleniyor.

KURTLAR VADİSİ 250. SON BÖLÜM FRAGMANINI TIKLA İZLE

Yeni bölümde Cahit ve arkadaşları bu görevi kabul edecekler mi? Polat Alemdar'ın akıbeti ne olacak? Polat Alemdar ve Majeste karşılaşmasında neler yaşanacak? Aralarında çok ilginç bir konuşma geçecek… Pek çok kirli sır açığa çıkacak… Peki, Majeste’nin Polat’ı zor durumda bırakacak planı ne? İşte Kurtlar Vadisi Pusu 250. Bölüm fragmanı ve detayları...

Son bölümde tuzağa düşürülen Polat Alemdar'ın akıbeti ne oldu merak konusu. Polat Alemdar kaçırıldığı denizaltının içinde uyanmıştı. Son bölümde ise Ekip, Polat'ı kurtarmak için operasyona çıktı ve sadece 24 saatleri vardı.

Bu hafta 12 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölümün ilk görüntüleri Pana Film tarafından yayınlandı. Dizinin ilk görüntülerini ve son bölümde yaşanan önemli gelişmeleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.