Kanal D Ekranlarında Yayınlanan ve Büyük İlgi Gören Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinin 259. Bölümü Fragmanı da İzleyiciyle Buluştu. 

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, soluksuz izleyeceğiniz yepyeni bir bölüm ile ekaranlarda kaldığı yerden devam edecek.

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 259. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü bu hafta  14 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel'in oynadığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın yaptığı Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek.

Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde neler olacak? Tüm detaylar bu haberde...

Settar Ağa'yı öldüren Tilki'nin elinde iki güçlü koz daha vardır. Safiye ve Pusat'ı Polat'a karşı kullanan Tilki'nin ise zayıf noktası Ordinaryus adındaki kimyagerdir.
Tilki'yi tuzağına çeken Polat Alemdar uzaktan gizlice onu izlemektedir. Polat, Andrei'yi vuracak mı ? Tilki düştüğü tuzağı fark edecek mi?

Kurtlar Vadisi Pusu 259.bölüm 14 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D'de.