Kurtlar Vadisi pusu son bölüm gerek aksiyonu gerekse de Polat’ın operasyon yapışı ile dizinin eski günlerini hatırlattı. Polat Kurtlar Vadisi Pusu 257. bölümde konseyin boğazına çöktü ve bu bölümde 3 kişinin işini bitirdi. İşte dizinin bu haftaki bölümünden detaylar ve kaçıranlar için Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm videosu…
SOSYAL MEDYADA KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM

Bu bölüm KVP hayranlarından büyük övgü topladı. Pek çok Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisi dizinin eski günlerine döndünü ve bölümü ne kadar bependiklerini dile getirdiler. Polat’ın eski ofisine dönmesi ve aksiyon beğeni topladı. Hatta bu eskiye dönüş trendi nedeniyle bazı izleyiciler Abdülhey’in diziye döneceğini iddia ediyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU 257. BÖLÜM ÖZETİ

Pusat ve Zülfikar’ın görüşmeleri sırasında alacakları haber tüm planlarını değiştirecek. Martin ve Safiye’nin akşam yemeğine Cahit de katılacak. Cahit, şüphelendiği Martin’i gözlemlemek için aradığı fırsatı bulacak.

Akif ve adamları ikna olmayan kuyu sahibinin yanına gittiklerinde anlaşmaya karşılık olacak şartı öğrenecekler. Yusuf, babasını ve kardeşini gözlemlemeye devam edecek. Kenan ise gece gördüğü ağabeyinin gerçek mi yoksa rüya mı olduğunu anlamaya çalışacak.