Ekranların en sevilen aksiyon dolu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon hangi kanalda yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Pusu 2016 yeni kanalı belli oldu mu? Polat Alemdar'ın yepyeni maceralara atılacağı Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarının beklediği haber geldi. Dizinin fenomenleri yeni sezonda yeni kanalı büyük bir merak ile bekliyordu. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak. Başrollerinde, Necati Şaşmaz, defne samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, yeni bölümleriyle Ekim ayında izleyicisi ile buluşacak.

Ekranların en çok izlenen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon hangi kanalda olacak? 13 yıldır zirveyi kimseye bırakmayan Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanaldan yayınlanacak?  PANA film daha önce yaptığı açıklamada sevilen dizinin Kanal D'de olmayacağını açıklamıştı.

Kurtlar Vadisi Pusu 15 Temmuz Darbe Girişimini Anlatacak?


Geçtiğimiz günlerde dizinin yapımcısı Pana Film'e yakın kaynaklar, yeni sezon için Kanal D ile görüşme halinde olunduğunu duyurmuştu. Ancak gelen son bilgilere göre, şu ana kadar görüşmelerden bir netice çıkmadı.

Bir dönem 'Arka Sokaklar'da rol alan Uğur Pektaş'un kadroya dahil olduğu 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun, yeni sezonda 15 Temmuz darbe girişimini anlatması bekleniyor.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak. Başrollerinde, Necati Şaşmaz, defne samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, yeni bölümleriyle Ekim ayında izleyicisi ile buluşacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU CESUR YÜREK'İN GÖLGESİNDE KALACAK MI?
Show TV'de başlayan Cesur Yürek 13 Ekim'de başlayacak. Hem de Kurtlar Vadisi Pusu günü ve saatinde. Bakalım reyting savaşını kim kazanacak? İşte Cesur Yürek tanıtım fragmanı...


KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCULARI VE YAPIMCISI 


Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln), Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade), Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), Aziz Kibartaş (Algis), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel)

Yapımcı : Pana Film Konsept : Necati Şaşmaz

Yönetmen : Doğan Ümit Karaca İkinci Yönetmen : Selahattin Sancaklı

Senaryo : Murat Koca, Cahit Kayaoğlu, Selma Hacıosmanoğlu, Ayşegül Hacıosmanoğlu

Senaryo Danışmanı: Öktem Başol