Maddi sıkıntı şöyle dursun Altuğ - Atacan çifti işleri büyüttü. Marinada mağaza açtık, teknemizi daha büyüğüyle değiştirdik. Bu mu kötü giden iş yani?

Annesini adını kullanarak "Selma" diye mücevher koleksiyonu çıkaran Pınar Altuğ, İlk olarak internet sitesi üzerinden satışlara başlamış,çeşitli kermes ve etkinliklerde boy göstermişti. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum Yalıkavak'ta mağaza açan Altuğ, işlerinin kötü gittiği yönündeki haberlere açıklık getirdi.

Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ın işlerinin bozulduğuna dair dedikodulara isyan etti. Esma Sultan Yalısı'ndaki alışveriş festivalinde mücevher standı kuran Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ın işlerinin kötüye gittiği ve maddi durumlarının iyi olmadığı iddialarına yanıt verdi. Pınar Altuğ geçtiğimiz haftalarda Bodrum Yalıkavak'ta bulununan marinada takı mağazası açtığını sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla duyurmuştu. Altuğ'un en büyük destekçisi ise eşi Yağmur Atacan.

Yağmur Atacan'ın göz önünde olmayı sevmediğini söyleyen güzel oyuncu, "Boşverin dedikodular olsun. Biz yeni bir mağaza açıyoruz, teknemizi değiştirdik, biraz daha boyu büyüdü. Bu mu kötü giden iş yani? Allah’a bin şükür” diye konuştu.