Tims B Yapım Maraşlı dizisi için basın toplantısı yaptı. Tims B Yapım Söz dizisinden sonra Söz dizisi izleyicilerinin beklentilerini karşılayacak ve kadrosunda bir çok ünlü ismin yer alacağı Maraşlı dizisini çekecek. Maraşlı dizisinin her bir bölümü hem aksiyon tadında olacak hemde içinde bir kahramanı barındıracak. 

Atv yeni sezona bomba gibi girmeyi planlıyor. Yeni sezonda da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hercai, Sen Anlat Karadeniz, Bir Zamanlar Çukurova gibi çok başarılı dizilerine devam eden Atv bir de yeni sezonda Diriliş Osman ve Maraşlı gibi yine çok ses getirecek iki büyük projeye imza atacak.Türkiye’nin en yüksek bütçeli dizilerine çeken Atv Maraşlı dizisi içinde kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Türkiye de bölüm başı en yüksek ücreti isteyen Tuba Büyüküstün ve Kenan İmirzalıoğlu’nu aynı proje de buluşturacak Atv bir de MAraşlı dizisini hafta sonu yayınlayacak ve çok büyük bir risk alacak.

Maraşlı Dizisi Yapımcısı, Senaristi ve Yönetmeni

Daha önce Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Ölene Kadar, Söz, Gülperi ve Bir Zamanlar Çukurova gibi seyircinin gönlünde taht kuran dizilerin yapımcısı olan TIMS&B yapımın yapımcılığını üstleneceği Maraşlı dizisinin senaryosunu ise son olarak Söz’ yazan Ethem Özışık yazacak.

Maraşlı dizisinin erkek başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu olurken Kenan İmirzalı oğlunun partneri olması için ise son olarak Cesur Yürek dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile baş rolleri paylaşan Tuba Büyüküstün’e teklif götürüldü. Hem Kenan İmirzalıoğlu hemde Tuba Büyüküstün Maraşlı dizisi senaryosunu okuyacaklar. Senaryonun tutacağına inanırlarsa iki oyuncu  da 2019 2020 yeni sezonunu da boş geçmek istemiyor. Zira iki ünlü isimde 2018 2019 sezonunda dizileri olmadığı için dinlenmişlerdi.

Son olarak Mehmet Bir Cihan Fatihi isimli projede oynayan Kenan İmirzalıoğlu bu projede umduğunu bulamamıştı. Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Kenan İmirzalıoğlu bu dizi için bölüm başına 140 000 lira alacağı belirtiliyor. Bu yüzden dizide şansa pek yer verilmeyeceğini, hem senaryosunun hem de oyuncularının çok kaliteli olacağını düşünüyorum.

Maraşlı Dizisinin Konusu

Maraşlı dizisinin bir fedai hikayesi olacağı açıklandı. Kahramanmaraş’da doğan ve büyüyen yakışıklı bir adamın kötülere karşı verdiği mücadele ve başında ki bunca belaya rağmen Firuze isimli bir kıza olan aşkı anlatılacak. Daha önce Deli Yürek, Acı Hayat, Ezel ve Karadayı gibi dizilerde büyük yankı uyandıran Kenan İmirzalıoğlu MAraşlı dizisinde de benzer bir karkateri canlandıracak. Maraşkı dizisinin Karadayı dizisine benzer bir konseptte olması bekleniyor.

Maraşlı Dizisi Oyuncuları