MasterChef'ta Fatma fırtınası esiyor. Nezaketi, zerafeti, kibarlığı, güler yüzü, sevgi dolu yüreği ile yarışmaya damga vuran ve tüm izleyicileri kendine hayran bırakan, yarışmanın Fatma annesi bu gece elendi. Yarışmacılar çift tadım yapan Hamza'nın elenmesini beklerken, Fatma'nın elendiğini duyunca büyük şok yaşadılar. 

Sosyal medyada on binlerce kişi Fatma'ya destek mesajları atmaya başladı. Hem hanımefendiliği, hem yarışmaya kattığı değer, yaptığı nefis yemeklerle herkesi kendine hayran bırakan Fatma ablanın elenmesi büyük üzüntüye neden oldu. 

Pek çok kişi protesto etmek için TV8 izlememeye bile karar verdiklerini ifade ettiler. Hamza'nın iticiliğini yazan çok sayıda kişi, Hamza iticiliği diye bir şey var bile dediler.

İşte Sosyal Medyada Fatma'nın elenmesi ile ilgili yazılan yorumlardan bazıları:

Bu kadar güzel bir insan olduğu için elendi Fatma. Hamza gibi kaosçu, iş çeviren biri olsaydı yolu uzundu. Hep karşımıza Fatma gibi insanlar çıksın, mükemmel biri yolu açık olsun.

odada bekleyenler hamza'nın kaldığına değil de fatma ablanın gidişine üzüldü fatma abla giderken bile kendini hiç bozmadı güle güle

Fatma abla gerçekten çok mütevazi pozitif bir insandı sırf reyting yüzüne yediniz kadını be Hamza bir halta yaramayan egoist bir insan. Her zaman orta yolu bulan, kimseyi incitmeyen Fatma ablanın elenmesine üzüldüm yolun açık olsun Fatma abla

Gülen yüzünle,insanlığın,la ,hoş bir seda bıraktığına emin olabilirsin Fatma

Güzel kalbin hepimize örnek olsun Fatma Abla

Fatma abla gibi temiz kalpli insanların var olduğunu bildikçe mutlu oluyorum

O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler :( keşke masterchefte yolun daha uzun olsaydı be Fatma abla

Dilara seni çok iyi anlıyorum. Hamza gibi bi karaktersiz, it kopuk varken neden Fatma abla gibi bir kadın elendi diye düşünüyorsun. Ama maalesef bu dünyada hep kötülerin lehine oluyor herşey.

Fatma abla mc tarihinin en düzgün en karakterli an hanımefendi en iyiniyetli kadın yarışmacısıydı, yolu açık olsun

Hamza elense üzülmezdim ama Fatma abla elendi ve yaptığı o veda konuşması resmen beni yıktı geçti gözyaşlarıma hakim olamadım..