Medcezir 56. Yeni Bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Her hafta yeni bölümü merakla beklenen ve Star Tv'de Cuma günleri full hd kalitesinde yayınlanan, birbirinden değerli dev oyuncu kadrosunun rol aldığı ve her bölümde izleyiciyi ekranlara kilitleyen Medcezir 56. Yeni Bölüm Star Tv Ekranların’da izleyiciyle buluşarak kaldığı yerden devam ediyor. Medcezir 56. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Medcezir Son Bölüm özeti, Medcezir son bölüm, Medcezir son bölümde Mira’nın Yaman’a yaptığı sürpriz onun internette fenomen olmasına neden olunca bundan rahatsız olan yine kendisi oluyor! Detaylar haberimizde... 
 
9 Ocak Cuma günü akşam saat 20:30'da Star Tv'de yayınlanmış olan Medcezir son bölümünde Yaman’ın Nadir’in kaçış planını herkesten önce tahmin etmesi Leyla’nın hayatını kurtarır. Nadir ise etrafını saran çemberi aşmak için son hamlelerini yapar. Nadir’in işlediği suçların kanıtlanmasıyla polis bütün sürece el koyar. Bu durum Sude dışında herkesin rahat bir nefes almasına neden olur.

Mira’nın Yaman’a yılbaşı hediyesi olarak şarkısını televizyonda çaldırması, şarkının internette bir fenomen olmasına neden olur. Yaman’ın meşhur olması fikri uzak bir hayal değildir. Bu durum en çok Mira’yı rahatsız eder. Öte yandan şans Kenan’ın kapısını da çalar. 

Sude Kenan’la olan ilişkisinin gizemli heyecanına kendini kaptırmışken gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Sonunda bu rüyadan uyanma vakti gelmiştir. Kenan kalp çarpıntısıyla onu beklerken, Sude zor bir karar verir. 

Selim’in hayatında hep bir adım geride olacağını hisseden Deniz, ilişkilerini sorgulamaya başlar. Selim Deniz’i ikna etmeye çalışırken aslında kendisini ikna ettiğinin farkında değildir.

Bir gece vakti Sude’ye gelen telefon, onun tüm endişelerinde haklı olduğunu kanıtlar. Sude kendisini bekleyen tehlikeye doğru çaresizce ilerlerken yanında Yaman’dan başka kimse olmayacaktır.