Star Tv'nin fenomen dizisi Medcezir yeni bölümünde heyecan ve gerilim dorukta olacak. Medcezir 57. bölüm Mert ve Mert’in sevdikleri için çok zor geçecek. Dizininin yeni bölümünde Mert'in kaçırılmasıyla Eylül perişan, Yaman’ı da göz yaşları içinde göreceğiz.

Yaman, Nadir karşısında çaresiz kalan Sude’ye yardım etmek için hiç düşünmeden tehlikeye doğru adım atar. Şantajın ortaya çıkmasından korkan Sude, Yaman’ın bütün ısrarlarına rağmen, polisten ya da Selim’den yardım almayı kabul etmez. Fakat gece hem Sude için hem Nadir için  hiç beklenmedik şekilde sonuçlanacaktır.

Tuzağa düştüğünü düşünen Nadir intikam yemini eder.

Durum bir kısmıyla ortaya çıkmış, Nadir tehlikesinin çok yakında olduğunu Altınkoy’da yaşayan  herkes artık öğrenmiştir. özellikle Sude bir sonraki adımı korkarak beklemektedir. Altınkoy etrafında güvenlik önlemleri alınır.

Yaman bu olayla insanların güvenini bir kez daha kazanmıştır. Asım Şekip Kaya’nın masasında Mira’nın yanında yerini alır.

Nadir’in, görüntüleri mutlaka ortaya çıkararak sahip olduğu her şeyi yitireceğini düşünen Sude Kenan’ın teklifini ciddi ciddi düşünmeye başlar.

Yaman’ın ağabeyiyle konuşmalarına tanık olan Orkun, Yaman’ın etrafında yeni bir giz perdesi yaratır.  Mira annesinin sırrını sakladığını bilmeden, Orkun sayesinde Yaman’ın kendisinden yine bir şeyler gizlediğini öğrenir. Ama Yaman artık sırların aralarına girmemesi konusunda tecrübelidir.

Asım Şekip Kaya Şirketler grubunun yıl dönümü gecesi büyük sürprizlere gebedir. Selim ve Yaman herkesin bir hedef haline geldiğinden emin, bütün tedbirleri almışken, Nadir herkesi bir kez daha şaşırtmayı başarır. 

Milliyet kaynak