Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un rol aldığı Medcezir dün akşam ekrana geldi. Heyecanla beklenen Medcezir dizisi 71. bölüm ile ekrana geldi. Nefes kesen son bölümü ile Medcezir Yaman ve Mira aşk yolculukları devam etmektedir. Dizinin son bölüm özeti ve detayları haberimizde.

MEDCEZİR 71. SON BÖLÜM İZLE


NİHAT ALTINKAYA MEDCEZİR'DE!

Ekranların fenomen dizisi Medcezir'in kadrosuna sevilen oyuncu Nihat Altınkaya dahil oldu.

Altınkaya dizide başarılı bir iş adamı olan Kaan Mavideniz karakterine hayat verecek. Sedef ve Asım Şekip Kaya ile yolları kesişecek olan karakter sürprizleriyle yeni bölümde izleyiciyle buluşacak.

YAMAN VE MİRA KARAVANLA YOLLARDA!

Dizinin yeni bölümünde; Yaman ve Mira karavanla yeni bir maceraya doğru yola çıktı.

Aileleriyle yaşadıkları sorunları ve özellikle Mira'nın savaş verdiği hastalığı nedeniyle zor bir dönem geçiren ikili muhteşem bir tatile çıkmaya karar verecekler. Yaman ve Mira'nın baş başa çıkacağı yolculuk muhteşem manzara eşliğinde aşk dolu sahnelerle ekrana gelecek.

Ay Yapım imzalı senaristliğini Ece Yörenç'in yönetmenliğini ise Ali Bilgin'in üstlendiği Medcezir son bölümü ile 1 Mayıs Cuma akşamı ekrana geldi.

Yaman’la Mira etraflarını saran oyunlardan, yalanlardan, kendi dünyalarını kurmak üzere kaçarken arkalarında sadece iki mektup bırakır.

İki sevgilinin yol haritası Mert’in sürpriz nişan hediyesiyle değişince pusulaları aşk olur.

Yaman’ın evden ayrılmadan önce verdiği cesaretle Mert, Eylül’ün karşısına çıkar. İlişkilerinde açtığı yarayı telafi etmeye çalışırken, Eylül’le aralarında kapanması zor bir boşluk açılır.

Asım Şekip Kaya’nın yaptığı kazayı ortaya çıkarması Selim’i Bay Aşk’ın hedef tahtasına yerleştirir. Diğer taraftan da Sedef’le arasında beklemediği bir gerilime yol açar.

Yaptığı kötülükler ortaya çıktıkça Orkun, Altınkoy sakinleri tarafından sessizce dışlanır. Orkun’un kontrolünü tamamen kaybetmesiyle, Altınkoy’un korunaklı duvarları sakinlerinin üstüne yıkılır.

Yaman’la Mira çıktıkları yolculukta kaderlerini yeniden yazabileceklerine her geçen gün daha çok inanır. Yarattıkları cennette artık sadece kendi sesleri yankılanır.

Medcezir'in Beren'i Sevgilisiyle Yakalandı: Babam Beni Mahveder!

Medcezir dizisinde Mira'nın kardeşi Beren'i canlandıran Miray Daner, Bebek'te sevgilisiyle görüntülenince "Babam beni mahveder! Lütfen fotoğrafları silin." dedi.

Medcezir dizisinde Mira'nın (Serenay Sarıkaya) kardeşi Beren'i canlandıran Miray Daner, önceki akşam Bebek'te sevgilisiyle görüntülendi.

FOTOĞRAFLARI SİLDİRMEK İSTEDİ

Bir kafede kahve içip sahilde el ele yürüyüş yapan genç aşıklar, flaşlar patlayınca panikledi. Genç oyuncunun sevgilisi, "Babam beni görürse mahveder" diyerek gazetecilerden fotoğrafları silmelerini istedi. Olumsuz yanıt alan ikili, hızla uzaklaştı.