Melis Birkan ve Alican Yücesoy çifti evleniyor mu? Melis Birkan kimdir?Güzel oyuncu Melis Birkan, sevgilisi Alican Yücesoy ile hakkında çıkan evlilik iddialarına yanıt verdi. Birkan,evliliğin planları içinde yer almadığını belirtti.
Melis Birkan, sevgilisi Alican Yücesoy'un rol aldığı Ortaya Karışık -1' adı verilen konser gecesine katıldı. Konserde Mert Fırat, Barış Atay, Damla Sönmez, Selçuk Yöntem gibi usta tiyatrocular sahne aldı. Sevgilisi Alican Yücesoy'u konserde yalnız bırakmayan Melis Birkan, spor kıyafet tercihiyle göz doldurdu.


Alican Yücesoy ile evleneceği haberleri üzerine konuya açıklık getiren güzel oyuncu Melis Birkan, gazetecilerin "Yakın zamanda evlilik planı var mı?" sorusuna, "Bizim planımızda evlilik yok" yanıtını verdi.

Mels Birkan Kimdir?

Melis Birkan 15 Temmuz 1982 Ankara doğumluTürk dizi ve sinema oyuncusu.
İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale dersleri aldı. Aynı üniversitede modern dans eğitimini tamamladı. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Leyla ile Mecnun 'da "Leyla" rolünde oynamaktadır.Oyuncu'nun son dizisi Saklı Kalan adlı televizyon dizisinde oynamıştır.