Menduh Ün'den şaşırtan vasiyet! Fatma Girik kızgın! Hollanda'da düzenlenen Kırmızı Lale Film Festivali'ne katılan Fatma Girik, 56 yıllık hayat arkadaşı merhum Memduh Ün'ün vasiyetini açıkladı. Memduh Ün ölmeden önce Fatma Girik'e ölmünden sonra evlenmesini vasiyet etmiş.
Hollanda'da düzenlenen Kırmızı Lale Film Festivali'nin bu yılki onur konukları, Fatma Girik ve Hülya koçyiğit'ti... Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nü alan Hülya Koçyiğit, sinemaseverlere "Sizin sayenizde bu ödülü aldım" dedi.

Tören sonrası Büyükelçi Sadık Arslan, Lahey'de bir resepsiyon düzenledi. Resepsiyon sırasında Fatma Girik'e, 56 yıllık hayat arkadaşı Memduh Ün'ün vasiyeti sorulduğunda, kahkahayla karışık işin aslını şöyle anlattı.
Memduh Ün, ömrünün son günlerinde "Fatma ben ölürsem, git evlen biriyle; sana vasiyetimdir" demiş. Girik de, "Bu kadar yıl ne yapacağıma karıştın, bırak artık sonrasına da ben karar vereyim" diye cevaplamış.


Fatma Girik'in Yeşilçam hikayeleri kitap olacak cinsten. 50 kere setten kovulduğu, Atıf Yılmaz'ın kendisi için "Nereden buldunuz bu çirkini? Size güzel birini bulun demedim mi?" dediği hikayelerden bazıları..