Survıvor All Star yarışmacısı Merve Oflaz katılacağı bir tv programında Duygu Çetinkaya ile partner ola cağını duyunca 'o varsa ben yokum' diyerek Duygu Çetinkaya ile çıkacağı programa tek başına çıktı. Programda yarışmacı arkadaşına adeta  kin kusan  Oflaz, “Seviyesiz insanlarla ayni programa çıkmam tabi ki… diyerek sözlerine devam etti.  

Survivor All Star yarışmasında elenmeden önce kıran kıran bir rekabet içinde olan Duygu Çetinkaya ve Merve Oflaz ikilisi adadan yaşanan tartışmalarına kaldıkları yerden devam ediyor. Programda ünlüler takımında olan Merve Oflaz’la gönüller takımında yer alan Duygu Çetinkaya, sosyal medya hesaplarından adeta birbirine öfke kusuyor.

Adadan döndükten sonra tv8’deki programa katılması yönünde teklif alan Merve Oflaz, partner olan Duygu Çetinkaya’nın ismini duyunca ‘O varsa ben yokum’ dedi. Bunun üzerine programa tek başına çıkarak Duygu’yu aforoz eden Oflaz, kendisini “ “Seviyesiz insanlarla ayni programa çıkmam tabi ki… İsmini ağzına bile almayacağım bir insan kim ki ben kendimi ona karşı savunacağım. Benim hayatım Survivor değil daha mühim işlerim var… Kızcağız işi o tabi ne yapsın tek derdi hayatı falan…” sözleriyle savundu.