Sosyal medya platformu Ekşisözlük'te yer alan bir iddia iddiaya göre dün 19:15'te Muğla'dan İstanbul'a hareket eden Metro Turizm'e ait otobüste iğrenç bir olay yaşandı. Üniversite öğrencisi C.D., İstanbul'da bulunan arkadaşının yanına gelmek üzere otobüse bindi. İddiaya göre C.D. uyurken, yanında mastürbasyon yapan otobüs muavininin spermleri yüzüne geldi. C.D. olayı jandarmaya bildirdi. Soyadı öğrenilemeyen G. isimli muavin gözaltına alındı.
ERKEK ARKADAŞININ YANINA GELİYORDU

Olay 24 Mayıs günü yaşandı. Büyük bir otobüs firmasına ati ait otobüs Muğla'dan İstanbul'a gelmek üzere hareket etti. Üniversite öğrencisi C.D. de, İstanbul'da bulunan arkadaşı Kerem G.'nin yanına gelmek üzere yola çıktı.

KIZIN YANINA GİDİP MASTÜRBASYON YAPMIŞ

Ekşisözlük'te yer alan iddiaya göre korkunç olay şöyle gelişti;

"İDO feribotuyla İstanbul yönüne geçerken gece 05:40'te uyuyan lisans öğrencisi kızın koltuğunun başına gelip elinde gazete parçası ve plastik bardak ile mastürbasyon yapan muavin, kızın suratına boşalıyor. Genç kız çığlık atarak uyanıyor ve muavin 'su döküldü' diyerek kendini savunuyor."

O HALDE BİR SAAT JANDARMAYI BEKLEMİŞ

Üstelik iddiaya göre genç kız bu halde jandarma gelene kadar 1 saat boyunca bekliyor.

(Olay yerinde çekilen kare)

ŞİRKETTEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yıldırım, konuya ilişkin Hürriyet'e yaptığı açıklamada "İnşallah böyle bir şey olmamıştır. Olay yargıya taşındı. Gerekli kriminal incelemeler yapılacak. Yapmamıştır demiyorum. Eğer böyle bir olay yaşanmışsa yargıda gereken cezayı verir biz de cezasını veririz. Milyonlarca insanı taşıyoruz. Şirket olarak olayı büyük bir ciddiyetle ele almış durumdayız. Otobüs şoförü arkadaşımınız da aktardıklarına göre ise, böyle bir olayın olmuş olması söz konusu değil" dedi.

ÇİĞDEM ÖZTÜRK: OLAY DOĞRU

Odatv'ye konuşan Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk ise olayı doğrularken, muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını söyledi.

Çiğdem Öztürk siteye şu açıklamayı yaptı:

"Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil. Yasaların bize tanıdığı her türlü imkanı tanıyarak, hukuki manada söz konusu şahsa her türlü yaptırımı yaparken; diğer taraftan biliyorum bunun telafisi olmaz ama müşteki olan yolcumuzun psikolojik durumunu düzeltebilmek için, psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım bu olayı unutturabilmek için, ama biliyorum unutulmayacak. İnanın bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz."

Şirket kaynakları, bir ay kadar otobüste muavin olarak çalışmaya başlayan G.'nin Eskihisar Jandarma Karakolu'ndaki ifadesinden sonra serbest bırakıldığını söyledi.