Mihriban Akgül İşte Benim Stilim yarışmasının tartışmasız en güzel yülerinden biti. Ancak iş tarza geldiğinde ne yazık ki vasatın üzerine çıkabilmiş değil. Jürinin sevgilisi olarak görülüyor bu da onu yarışmada tutan faktör oluyor. Jüri Mihriban Akgül'ü sempatikliğinden dlayı çok seviyor.

MİHRİBAN AKGÜL 'ÜN INSTAGRAM RESİMLERİ

Mihriban Akgül'ün instagram hesabı 'kendine hayran' bir kızın profilini çizdiği resmlerle dolu. Sürekli elinde cep telefonu ile kendini çeken Mihriban Akgül , ekrandaki suskun kız imajının pek de gerçekçi olmadığını düşündürtüyor.

MİHRİBAN AKGÜL ASLEN NERELİ?

23 yaşında olan Mihriban Akgül, Eskişehir Anadolu Üniversite'nde Psikoliji eğitimi alıyor. Mihriban Akgün'ün annesi Özbek babası ise Erzurumlu.

MİHRİBAN AKGÜL'ÜN İŞTE BENİM STİLİM'DEKİ ŞANSI NE?

İşte Benim Stilim yarışmasında 9 kişi kaldı. Bunlardan biri de Mihriban Akgül. Ancak Mihriban Akgül'ün dikkat çeken bir tarzı yok.

İşte Benim Stilim jüri üyelerinden Kemal Doğulu 'nun sempatisini kazanması onu bugüne kadar getirdi.

Diğer yarışmacılara karşı da politik bir tutum izleyen Mihriban Akgül kimseyi eleştirmemeye özen gösteriyor. Bu da onun düşman kazanmadan bugüne kadar aralardan sıyrılarak ilk 9 arasına kalmasını sağladı. Ancak Mihriban Akgül'ün İşte Benim Stilim'de birinciliği bu tarz ve stil ile yakalaması çok zor görünüyor.