TV8’in sevilen yarışması İşte Benim Stilim yeni bölümleri ile seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacılarından Mihriban Akgül kimdir? Mihriban Akgül ile ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde…    

Ekranların fenomen haline dönüşen yarışması İşte Benim Stilim de heyecan giderek artmaya devam ediyor. İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacıları da seyirci tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Biz de sizler için yarışmacılardan Mihriban Akgül’ü yakından inceledik. Annesi Özbek asıllı olan yarışmacı henüz 21 yaşında bulunuyor. Fiziği ve yüzünün güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran Mihriban Akgül spikerlik eğitimi alıyor.  Hayalinin ana haber sunuculuğu yapmak olduğunu ifade eden esmer güzeli yarışmacı ekran önüne olmayı sevdiğini belirtiyor. Yarışmaya katılma amacını ise kendini tanıtmak olarak ifade ederken modanın hayattaki büyük tutkularından birisi olduğunu belirtiyor. Aynı zaman da tam bir ayakkabı hastası olduğunu da söylüyor. İddialı tavırları ile yarışmacı arkadaşlarının tepkisini çekmeyi başaran Mihriban, jüriden de sert eleştiriler işitiyor. Zira, sivri dili ile gergin anlara sebebiyet veriyor. 

MİHRİBAN AKGÜL FOTOĞRAFLARI

İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacıları arasında yer alan Düzgün fiziği ile dikkat çekmeyi başaran İşte Benim Stilim yarışmacısı 21 yaşındaki esmer güzel Mihriban Akgül'ün hayali spiker olmak. Babası Türk olan annesi ise Özbek asıllı bulunan Mihriban Akgül, moda ile çocukluğundan itibaren yakından ilgilendiğini ifade ederek hayalleri arasında butik açmak olduğunu belirtti.