İşte Benim Stilimde 15 Mayıs Cuma gecesi yayınlanan eleme gecesinde muhteşem gelinliğiyle podyuma çıkan ve tüm jüri üyelerinden 5 puan alarak toplamda 25 puan almayı başarak Mihriban Akgül yarışmanın favori isimlerinden biri olduğunu kanıtladı.

Yarışmaya başladığı ilk günlerde "karakterimle ve kalbimle birinci olmak istiyorum" diyen Mihriban Akgül, sözlerinin boş olmadığını gösterdi ve tartışmalardaki seviyeli tutumlarıyla dikkat çekti.

Mihriban Akgül bir yandan okurken diğer yandan diksiyon dersleri alıyor. İleride oyunculuk ya da sunuculuk yapmayı planlayan Mihriban Akgül kendini geliştirmek için çalışmaya devam ediyor.

Mihriban Akgül 23 yaşındadır. İstanbul doğumlu olan Mihriban, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde açık öğretim psikoloji bölümü öğrencisidir. Annesi Özbek, babası Erzurumlu olan Mihriban İstanbul'da dоğmuş ve büyümüştür .

Mihriban Akgül geçen hafta yayınlanan bölümde "ben hiç aşık olmadım ve aşık olmak nedir bilmiyorum" dedi. Akgül Mihriban düğünün denize sıfır manzaralı, havuzlu bir mekanda  evlenmek istediğini söyledi.