Cici kızda sansasyonel popçuya dönüşen Miley Cyrus,son yıllarda çılgınlığın ve çıplaklığın boyutunu abartınca,erkek arkadaşı ünlü oyuncu Liam Hemsworth ile bir dargın bir barışık devam eden ilişkisini bitirmişti. Ancak artık uslanmış olacak ki ikili bir araya geldi ve yaz için düğün planları yapıldı.

Disney'in çocuk yıldızların Miley Cyrus, Hanna Montana karakteri ile tanınmış ve büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Ancak yetişkinliğe geçişiyle birlikte bu kimliği geride bırakarak asıl istediği işe koyulmuş ve tamamen başka bir tarz ve müzikle insanları şaşırtmıştı. Gitgide skandallara adını yazdıran ve erotik sahne şovları ve çıplak klipleri ile gündeme gelmeye başlayan Cyrus'un sevgilisi ile arası açılmış ve ayrılmışlardı. Ancak asi popçu uslanmış olacak ki sevgililer barıştı ve düğpün planları yapılmaya başlandı.

Her iki ünlü gencin aileleri de bu evliliğin gerçekleşmesini istiyor. Yaza yapılması beklenen düğünün Hemsworth'ün memleketi Avustralya'da gerçekleşeceği konuşuluyor. Çift'in kumsal düğünü planladıkları da söylentiler arasında.