Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, senaryosunu Can Dündar'ın yazdığı ve Kenan İmirzalıoğlu'nun Deniz Gezmiş'i canlandıracağı iddia edilen proje hakkında şok eden açıklamalarda bulundu. Ali Eyüboğlu yazısında Kenan İmirzalıoğlu ve hayranlarını şok edecek ifadeler kullandı. İşte Ali Eyüboğlu'nun bugün köşesinde yazdığı Kenan İmirzalıoğlu'nun Deniz Gezmiş rolü ile ilgili olarak kaleme aldığı makale...

İşte Ali Eyüboğlu'nun Milliyet Gazetesi'ndeki o köşe yazısı;

"Günlerdir sosyal medyadan internet sitelerine, gazetelerden televizyonlara birçok mecrada Kenan İmirzalıoğlu’nun oynayacağı Deniz Gezmiş rolüne sıkı bir şekilde hazırlandığı haberleri çıkıyor.  
Senaryosunu Can Dündar’ın yazacağı filmde Deniz Gezmiş rolü için zayıflamaya bile başladığı yönündeki haberler doğru değil.  
 
Maalesef İmirzalıoğlu, Deniz Gezmiş’i canlandıramayacak. Çünkü, Deniz Gezmiş’in ailesi 
izin vermediği için o proje çoktan rafa kalktı.  
 
Nereden mi biliyorum bunu?  
 
İmirzalıoğlu’na Deniz Gezmiş filmi için teklif götüren Can Dündar’a sordum, o söyledi.  

Kardeşi Hamdi Gezmiş’in, abisi Deniz Gezmiş’in filminin çekilmesine sıcak bakmadığı için projenin rafa kalktığını söyleyen Dündar, “Kenan İmirzalıoğlu ile son buluşmamızda bu durumu ona anlattım ve başka bir film projesi için konuştuk. Sevgili Kenan, belki de o rol için zayıflıyordu” dedi. Can Dündar’a o projeyi de sordum, ama İmirzalıoğlu’na ayıp etmemek için ser verip, sır vermedi. Dündar, sadece o projenin de bir dönem filmi ve bir kahramanın hikâyesi olduğunu söylemekle yetindi."