Piazza’nın düzenlediği “Moda Haftası” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen defile buz pistinde oluşturulan podyumda gerçekleştirildi. Baş mankenliğini 2002 Best Model Of Turkey birincisi Irmak Atuk ve Simge Tertemiz, sunuculuğunu ise Fatoş Seymen’in gerçekleştirdiği defile moda tutkunlarının yoğun ilgisini gördü.

Teknoloji markaları da tanıtıldı

Abiye, günlük ve spor giysilerin yanı sıra teknoloji ürünlerinin de tanıtıldığı defilede, küçük mankenler de görev aldı. Selfie çekerek teknoloji markalarını tanıtan mankenler izleyenlerden sık sık alkış aldı. Yüksek performanslarıyla göz dolduran mankenler, sundukları birbirinden güzel giysilerin yanı sıra düzgün fizikleri ve güzellikleriyle de tüm dikkatleri üzerlerine çektiler.

Moda dünyası ve ekranların ilgiyle takip edilen isimlerinin katılımıyla adeta moda rüzgarı estiren Piazza AVM, 2015 İlkbahar-Yaz sezonunun öne çıkan trendlerinin yanı sıra ünü mankenlerin muhteşem performansları da göz doldurdu. 

Bu arada, dolu dolu etkinliklerle geçen moda haftası kapsamında, Flormar’ın uzman makyözleri, atölye programında isteyen ziyaretçilere makyaj yapıp, yüz şekli, ten ve rengine en iyi hangi stil ve tonların gideceği konusunda tüyolar verdi.

160’a yakın marka var

Rönesans güvencesiyle Türkiye’nin çeşitli illerine kazandırılan toplam 8 AVM'den birisi olan  Kahramanmaraş Piazza,  aylık ortalama  bir milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor. Şehrin sadece ekonomisine değil sosyal hayatını da katkı sunan Piazza’da 160’a yakın ulusal ve uluslar arası marka yer alıyor. 

İki seans halinde gerçekleştirilen defilenin sonunda ise dondurma şov vardı. Podyumun yanına getirilen seyyar dondurma dövme arabasıyla mankenlere dondurma ikram edildi. Kahramanmaraş'ta bugüne kadar benzerine pek rastlamayan defile, aralarında öğrenci ve kadınların yanı sıra erkeklerinde yoğunlukta olduğu geniş bir halk kitlesi tarafından izlendi. Kahramanmaraş'ın önde gelen ailelerinin izleyici olarak katıldığı defile izleyenlerin moda trendleri hakkında bilgi edinmelerini sağladı. Defile ayrıca AVM içerisi de bulunan markaların yeni sezon ürünlerinin tanıtımına da katkı sundu.