Ünlü model Ebru Destan'ın yıllar önceki üvey babası Kemal Uludağ, Uçankuş TV'de yayınlanan magazin programında çarpıcı iddialarda bulundu. 

"YARDIM YAP DİYEMEM, İÇİNDEN GELMESİ LAZIM"

Ünlü modelin 20 yıl önce üvey babası olduğunu söylediğinde kendisi ile ilişkisini bitirdiğini kaydeden Kemal Uludağ, "Beni mahkemeye verdi. Seni öldüreceğim, bana bakacaksın demişim. Ben seni niye öldüreyim, canavar mıyım? Televizyonda bazı şeyler konuşmuş, 'Yok, ben kabul etmiyorum babalığını' diye. Burada tek başıma duvarla konuşuyorum. Bana yardım yap diyemem, onun içinden gelmesi lazım." diye konuştu.

"BENİMLE İLGİLİ HER ŞEYİ HAYALİ"

Üvey babası Uludağ'ın açıklaması sonrası elindeki mahkeme belgelerini sunan ünlü model, şu ifadeleri verdi: "Kendisi üvey babam değildir. 30 yıl önce annemle 1.5 sene evli kaldı ve biz daha çocuktuk. Asla bir bağım olmadı. O annemden sonra başkasıyla evlendi. Aradan 30 yıl geçti. Tacizleri ve hakaretleri bitmiyor. Uzaklaştırma ve bir sürü başka mahkeme kararları da var. Benimle ilgili her şeyi hayali ve kurmaca. Amacı beni küçük düşürmek ve şantajla para talep etmek. Kendisiyle bugüne kadar hiç görüşmedim. O diğer evliliğinden olan oğluna da babalık yapmadı. Onu da perişan etti."