Müge Anlı şokta: ATV'den resmen ayrıldığını duyurdu! İzleyiciler isyan etti.

ATV’nin en çok izlenen “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programından şok ayrılık kararı yaşandı.

Reyting rekorları kıran programın uzman avukatı olan Rahmi Özkan, programa veda edeceğini açıkladı. Rahmi Özkan programdan neden ayrılıyor? Şok ayrılığa Müge Anlı ne cevap verdi? Programda yer alan diğer uzman isimler, Şevki Sözen ve Arif Verimli de programa veda mı edecek? İşte haberin detayları…

Senelerdir birçok olayın sır perdesini aralayan, Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı’nın programında beklenmedik ayrılıklar yaşanıyor. Ekip olarak olayların çözülmesi için birlikte hareket eden Şevki Sözen, Avukat Rahmi Özkan ve Arif Verimli ’de programa veda mı ediyor?

Tatlı Sert programının Avukatlığını üstlenen Rahmi Özkan’ın, yaşadığı bir takım sağlık problemleri neticesinde programdan ayrılacağı iddia ediliyor.

Rahmi Özkan programdan neden ayrılacak? Detaylar…

PROGRAMA KORONAVİRÜS MOLASI

Program esnasında yaptığı yorumlar ile gündeme gelen Avukat Rahmi Özkan’ın ayrılık kararı sevenlerini üzdü.

Müge Anlıyla tartıştığı için programdan gideceği iddia edilen Avukat Özkan’ın, koronavirüs tedbirleri kapsamında görevine ara vereceği öğrenildi.

Programda yaptığı yorumlarla kimi zaman eleştiri yağmuruna tutulan Özkan’ın, koronavirüs vaka sayılarının artmasıyla tedbir amaçlı programa ara vereceği açıklandı.

Bundan seneler önce Serap Ezgü’nün danışmanı olarak çalışan Özkan, Cem Kurtoğlu ve Haluk Bilginer’in ortak sunduğu “Sıcağı Sıcağı’na” adlı programa da katılmış. Ardından yıllardır “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programının avukatlığını üstleniyor.

Senelerdir birlikte çalıştığı Rahmi Özkan’ın bu kararına Müge Anlı ne diyecek? Vaka sayıları normali bulunca Rahmi Özkan programa dönecek mi?

Gözler programdan gelecek açıklamada…

RAHMİ ÖZKAN HAKKINDA

1939 yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde doğmuştur. Asıl adı Hüseyin Rahmi Özkan’dır. Ortaokula kadar Urfa’da eğitimine devam eden Özkan, lise eğitimini için Diyarbakır’a gitmiş. Ziya Gökalp Lisesi’ni bitirince, eğitimin hayatına İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde devam etmiştir.

Eğitim hayatında her daim başarıyı kovalayan Özkan, üniversitede sosyal çalışmalara katılarak, yaptığı çalışmalar, başarılar ile Milli Türk Talebe Birliği kurulunun kararı ile hukuk fakültesinin delegesi olmuştur.

İlk olarak Talebe Birliğine, Genel Kurul Başkanı olmuş ardından Türk Talebe Birliği İstanbul İcra Konseyi Başkanlığı’nda yerini almıştır.

Askerlik görevini subay statüsünde tamamlayarak, 1969 yılında hukuk fakültesini bitirmiş ve mezun olmuştur.

Kaynak: medyabaskent