Müge Anlı’nın uzun süredir üzerinde çalıştığı korkuç cinayetle ilgili bomba gelişmeler yaşanıyor. Trabzon'da öldürülen Nazmiye Çam olayında artık sona gelindi. Bundan sonra Ahmet konuşsa da olur, konuşmasa da...


MÜGE ANLI UZUN SÜREDİR ÇALIŞIYOR

Nazmiye Çam, 2 Kasım 2009 yılında yanına aldığı 5 yaşındaki zihinsel engelli oğlu ile Akçaabat ilçesindeki Merkez İlköğretim Okulu 1. sınıfta okuyan diğer oğlunu okuldan almak için evden ayrılmış ve bir daha evine dönmemişti. Aynı günün akşamı Nazmiye Çam’ın zihinsel engelli oğlu, ilçeye bağlı Darıca beldesinde tek başına dolaşırken bulunmuş, annesi ise kaybolmuştu… Bu olaydan bir süre sonra anne Nazmiye Çam’ın cesedi, Vakfıkebir ilçesi sahilinde bulunmuştu.
 
MÜGE ANLI, HASAN ŞÜKRÜ, ALİ YAŞAR VE AHMET’İ DİNLEDİ

Nazmiye Çam olayında Müge Anlı dosyayı en ince ayrıntısına kadar inceleyerek büyük bir yol çizdi. Dosya yarın Yargıtay’dan çıkacak kararı bekliyor. Müge Anlı yarın ki yayınında 09:30 da başlayacak davayı canlı yayınında izleyicilerine gösterecek.

AHMET KONUŞMADI

Cinayetle ilgili bilgi sahibi olan Ahmet tüm çabalara rağmen konuşmadı. Kamuoyu Ahmet'in annesi Ayla Çam'ı korumak için sustuğu şeklinde yorumlar yaparken Ahmet suskunluğunu ısrarla korumaya devam etti.

MÜGE ANLI ÇOK ÇALIŞTI

Müge Anlı Ahmet'i konuşturmak için çok çaba harcadı ancak Ahmet heğ dilinin ucuna kadar gelen sözleri dilini ısırarak geri çekti. Şimdi Yargıtay'ın ne karar vereceği merak ediliyor. 

Davayla ilgili tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

MÜGE ANLI FOTOĞRAFLARI

KAMUOYU MERAK EDİYOR?

Kamuoyu Müge Anlı Nazmiye Çam cinayetini çözdü mü, Nazmiye Çam cinayeti çözüldü mü, Nazmiye Çam'ı kim öldürdü, Nazmiye Çam cinayetinde Yargıtay ne karar verdi, Nazmiye Çam cinayetinden son dakika gelişmeler, Nazmiye Çam'ın katili kim, Nazmiye Çam'ı kim öldürdü, Nazmiye Çam'ı Ayla mı öldürdü, gibi soruların cevabını arıyor.

Yargıtay bu gün verdiği kararla Nihai Karraı 5 Mayıs 2016 tarihinde vereceğini duyurdu. Son karar 5 Mayıs'ta verilecek.