Hafta içi her gün ATV ekranlarında saat 10'da başlayıp 13'de son bulan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ilgili uzun yıllar Müge Anlı'nın sağ kolu olarak görev alan Kebriye Koç ile birlikte 3 Muhabir de programdan ayrılmıştı.

Müge Anlı'nın kardeşim dediği Kebriye Koç, Kanal D'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la vazgeçme programına transfer olmuştu. Burada bir sezon görev yapan Kebriye Koç, şimdi de Fulya ile Umudun Olsun programına geçiş yaptı.

Fulya Öztürk’ü FOX renklerine bağlayan kanal yönetimi Türkiye’nin en tecrübeli haber ekibiyle de anlaştı.

12 Temmuz Pazartesi günü ilk bölümü ekranlara gelecek “Fulya ile Umudun Olsun” programını Karga Film, yapımcılığını Erhan Öz yapıyor.

Yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programının içerik uygulayıcılığını yapan Kebriye Koç, “Fulya ile Umudun Olsun” programının içeriğinden sorumlu oldu.

Yıllarca reyting rekorları kıran programlara imza atan Koç ile Fox kuşak programlarında ‘Ben de varım’ dedi.

Genel koordinatörlüğünü Gökhan Bektaş’ın üstlendiği programın editörlüğünü Doğanay Topçu, yönetmenliğini ise Seda Cam Ülgen yapıyor. Başarılı haber ekibine sahip programda Tuğçe Kocaman ve Gizem Gündoğdu da yer alıyor.

İlk bölümü 12 Temmuz Pazartesi günü ekrana gelecek olan “Fulya ile Umudun Olsun” hafta içi her gün saat 16.30’da FOX’ta!