Müge Anlı kimdir? Kayıp Semanur Tunçay'ın telefonla stüdyoya bağlanması ve annesiyle babasını azarlaması üzerine Kebriye ağladı. Müge Anlı'nın neden ağladığını sorması üzerine Kebriye ağlayarak şunları söyledi.

Semanur Tunçay isimli 19 yaşındaki kız bir ay önce İstanbul Kartal'daki evinde kayboldu. Annesiyle babasının Müge Anlı'ya kayıp başvurusu yapmasının ardından programda genç kız aranmaya başlandı. Kızlarının önce Diyarbakır'a gittiğini, daha sonra Kahramanmaraş'ta bir mrkete sigorta girişi yapıldığını söylediler. Bu arada Semanur'un çalışıyor göründüğü yerin Kahramanmaraş'ta pavyonlar sokağı diye bilinen sokak olduğu belirlendi.

Konu işlenmeye devam ederken Semanur Tunçay telefonla programa bağlandı ve anne babasını azarlamaya başladı. "İzmir'de kurumsal bir firmada grafik tasarımcı olarak çalıştığını" söyleyen Semanur, kendisini rezil ettikleri için ailesine çok kırgın olduğunu söyledi ve "size inanamıyorum" dedi.

Müge Anlı Kebriye Hanım Kimdir

Bu arada Semanur'un annesi ve babasına söylediği çok sert sözler stüdyodakileri çok üzerken, Müge anlı'nın sağ kolu olarak bilinen Kebriye ise ağlamaya başladı. Müge Anlı'nın "Kebriye'de ağlamaya başladı. Kebriye neden ağlıyorsun konuşur musun?" demesi üzerine Kebriye Hanım şunları söyhbledi:

"Semanur'un annesine babasına söylediklerine inanamıyorum. Ben de anneyim, benim de bir kızım var. Kızım benimle böyle konuşsa kahrolurum herhalde." dedi. Kebriye hanım ağlamaktan daha fazla konuşamadı. Kebriye'nin ağlaması stüdyodakileri de gözyaşlarına boğdu.