Müge Anlı'da çocuğunun babasının ilk kocası Faruk Aydın olmadığını söyleyen Birgül Memiş şok etmişti. Çocuğa DNA testi yaptıran Müge Anlı'nın açıkladığı sonuç herkesi şok etti. Peki şimdi ne olacak?

Türk televizuonlarının en fenomen isimlerinden Müge Anlı'da geçen hafta inanılmaz olaylar yaşandı. Müge Anlı'ya başvuran Birgül Memiş adlı kadın 4 yaşındaki çocuğunun o zamanki kocası Faruk Aydın'dan olmadığını, çocuğunun babasının başkası olduğunu açıkladı.

Minik Görkem'in babasının başkasının olduğunun ortaya çıkması stüdyoda buz gibi bir hava esmesine neden oldu. Ancak bu durum olayların daha da çıkılmaz hale gelmesine neden oldu. Zira şimdi de Birgül Memiş'in oğlu Görkem'in kimde kalacağı sorusunun cevabı aranmaya başlandı.

Çocuğun kendisinden olmadığının açıklanmasına rağmen Faruk Aydın Görkem'i vermeyeceğini söyledi ve "Çocuğumu bu güne kadar nasıl büyüttüysem bundan sonra da öyle büyütürüm" dedi. Ancak tüm bu yaşanan rezalet üzerine stüdyoya gelen Sosyal Gvenlik Uzmanları çocuğu alarak devlet korumasına aldılar.

Çocuğa bakmaya devam etmek istediğini söyleyen Faruk Aydın'a Sosyal Güvenlik Uzmanları "çocuğa iyi bakabileceğine ikna olursak koruyucu aile olarak size verebiliriz" dedi. Peki Görkem kimde kalacak? Devlet çocuğu anneye mi yoksa Faruk Aydın'a mı verecek? 

Gelecek hafta içinde Müge anlı'da yine heyecan fırtınası esmeye devam edecek.