Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölüm fragmanı yayınlandı. Nurgül Yeşilçay, Farah Zeynep Abdullah, Caner Cindoruk ve Metin Akgülder gibi isimlerin baş rollerinde yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 13 Ocak Cuma fragmanlarında savaş çanları çalmaya başlıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 13 Ocak Cuma günü yayınlanacak yeni bölümün fragmanları kanalın resmi internet adresinde yerini aldı. Sinan Paşa'nın kurduğu plan çerçevesinde önce İlyas Paşa'nın savaşını başlatmasını bekleyecek ardından da kendisi harekete geçecek. Kösem Sultan ise Sultan Murad ile hainlerin cezasını kesmemesi üzerine bir tartışma yaşacak. Birçok alandan saldırıya uğrayan Sultan Murad ise duruma isyan edecek.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yılbaşı haftası olması nedeniyle gelecek bölümünü 13 Ocak’ta yayınlama kararı alan dizi ekibi bu akşam kolaj bölümünü izleyici ile buluşturacak. 8. bölümde Farya ve Kösem Sultan arasında yaşanacak ciddi olaylar nedeniyle Kösem, Farya’yı ortadan kaldırmaya çalışacak. Nurgül Yeşilçay, Farah Zeynep Abdullah, Caner Cindoruk ve Metin Akgülder gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin 13 Ocak’ta yayınlanacak 8. bölüm fragmanı şöyle;

SULTAN MURAD FARYA’NIN EVLENME İSTEĞİNİ KABUL EDECEK Mİ?

Son bölümde Sultan Murad’a evlenme arzusunu bildiren Farya tek eşinin kendisi olmak istediğini belirtti. Farya’nı jestini düşünme kararı alan Sultan Murad, Kösem Sultan’ın yapacaklarından habersiz mutlu bir yaşam sürmek istedi. Hamamda ölüm tehlikesi atlatan Gülbahar Sultan ise bütün yaşadıklarına rağmen cariyeyi nereye sakladığını açıklamayacak.