“Kardeşim Benim” filminin Berlin, Amsterdam, Bursa gibi birçok şehirde yapılan özel gösterimleri için birlikte sık sık seyahat eden ve baş başa vakit geçirme fırsatı yakalayan ikilinin bu anlarda yakınlaştığı iddia edilmişti.

Aslı Enver, Birkan Sokullu’yla üç yıllık evliliğini geçtiğimiz 28 Ağustos’ta bitirmişti. “Kardeşim Benim” filminin çekimleri de geçtiğimiz yaz start almıştı.

Murat Boz ile Aslı Enver aşklarını sosyal medyadan ilan etti...

Murat Boz Aslı Enver

Aslı Enver  Kimdir? 
 
10 Mayıs 1984 yılında Kıbrıs Türkü bir baba ile eğitim için Türkiye’den Londra‘ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Birleşik Krallık Londra’da dünyaya gelmiştir. Kendisinden büyük abisi var ve bu nedenden dolayı erkeklerin arasında ve onlarla oyun oynayarak büyüdüğünü söylemektedir. 12 yaşına kadar Londra’da yaşayan ünlü oyuncu daha sonra Türkiye’ye yerleşmiştir. Pera Güzel Sanatlar Lisesinde okudu.
 
 

 
Haliç Üniversitesinin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kendisiyle yapılan bir röportajda çok güzel ve çıtı pıtı olduğu söylendiğinde öyle gözüküyorum ama her an beni bir tamirci gibi elimde matkapla çalışırken görebilirsiniz demektedir. Güzelliği kadar yetenekli olduğunu da vurgulayan güzel oyuncu çok zeki ve sevecen bir yapıya sahiptir. Kariyerine ilk olarak 2 dakikalık bir rolle sitcom da başlamıştır. diziOyunculari.Biz Daha sonraları Ayna adlı kısa film de rol almıştır.
 
Hayat Bilgisi dizisinde Hazal rolü ile Kerem ‘ in kız arkadaşı rolünü oynamıştır. Yıldızının bu dizide parlamaya başlamasının ardından rol aldığı Kavak Yelleri dizisinde kariyerinde en üst noktaya gelmiştir. Bu dizi de canlandırdığı Mine rolü ile seyirciye kendisini tanıtmıştır. Birkan Sokullu ile evlenerek Aslı Enver Sokullu soyadını almıştır. Erkeklerin sevgilisi güzel oyuncu 172 cm boyunda ve 53 kilo ağırlığındadır. Sarı Saçlı ve Kahverengi gözlü ünlü ve güzel oyuncu hayranlarını güzelliğiyle büyülemektedir. Daha önce bir çok dizide rol almayı başarmıştır. Bana Artık Hicran De Dizisinde Başrol alması kendisini ve sevenlerini heycanlandırmıştır. 
 
 
Aslı Enver’in Oynadığı Dizi Ve Filmler 
 
Bana Artık Hicran De
 
Tamam Mıyız? 
 
Kayıp Suskunlar
 
Kavak Yelleri 
 
Hayat Bilgisi
 
Ayna Mutlu Ol Yeter