Murat Boz, Yasemin Allen ve İrem Sak bomba gibi bir sinema filmi için ekran başına geçti. Genç kızların sevgilisi Murat Boz ve güzel oyuncular Yasemin Allen ve İrem Sak "Dönerse Senindir" isimli sinema filmi için kamera karşısına geçti.

Dönerse senindir isimli filmde Murat Boz Mehmet adlı bir fotoğrafçıyı canlandıracak. Yasemin Ellen ise filmde Selin adlı Mehmet'in sevgiliis bir genç kızı canlandırırken İrem Sak'a ise Derya rolü düştü. Fİlm sienam salonlarında kahkaha tufanı estirmeyi amaçlıyor.

TAFF yapımı "Dönerse Senindir" filmi bu yaz çekilen ilk filmlerden biri olacak. Çok serimli bir sezon geçiren Dönerse Senindir sinema filmi büyük umutlarla strat aldı.

Kış sezonunda sinema perdelerine kahkaha ve romantizm esintileri yaymayı planlayan Dönerse Senindir'in yönetmenliğini iseErol Özlevi yapacak.

Filmde Murat Boz'un canlandırdığı Mehmet, Yasemin Alle'in canlandırdığı Selin'den ayrıldıktan sonra onu yeniden kazanmak için mücadele eden bir genci oynayacak. Murat Boz aşkını yeniden kazanmak için İrem Sak'ın canlandırdığı Derya'dan yardım isteyecek.

Filmden ilk fotoğrafı, Murat Boz'un aynı zamanda menajerliğini de yapan Ali Boz, sosyal medya hesabından paylaştı. Ali Boz, fotoğrafın altına: "Gişe yapan 2 filmimizden sonra üçüncü göz ağrımız ' Dönerse Senindir' çekimleri başlamıştır. Her zaman ileriye..." notunu düştü.