Kısmetse Olur yarışmacısı Murat Özbakan kimdir? Murat Özbakan Nerelidir? Yaşı kaç? Kanal D Kısmetse Olur programında muhteşem bir düğün ve büyük ödüller kazanmak için hayatının aşkını arayan 7 gelin ve 7 damat adayı kıyasıya yarışıyor. Peki Kısmetse Olur yarışmacıları kimler? Erkekler Evi yarışmacılarının en yaşlısı olan Murat Özbakan kimdir? Seda Akgül'ün sunduğu Kısmetse Olur hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile saat 12:45'de Kanal D’de. .
Kanal D ekranlarında yayınlanan KIsmetse Olur yarışmasında Muhteşem bir düğün ve büyük ödüller hayatının aşkını arayan 7 gelin ve 7 damat adayını bekliyor. Kısmetse Olur'da bu hafta gelin ve damat adaylarının evinden bir kişi elenecek yerine yeni adaylar gelecek. Kısmetse Olur "Haftanın Finali" cumartesi akşamı saat 23.15’de Kanal D’de yayınlanacak vr bir kişi eve veda edecek.

Kısmetse Olur Yarışmacısı Murat Özbakan Kimdir? 

Murat Özbakan kimdir

FİNAL GECESİ

Kısmetse Olur’da her cumartesi gecesi haftanın finali heyecanı yaşanacak. Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur Haftanın Finali”nde hem bayanlardan hem de erkeklerden bir yarışmacı eve veda edecek.

İkinci eleme heyecanının yaşanacağı "Haftanın Finali" bölümünde bayan yarışmacıların belirleyeceği bir gelin adayı ve erkek yarışmacıların belirleyeceği bir damat adayı hayallerine ve büyük ödüllere veda edecek.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER FOTOĞRAFLARI

MURAT ÖZBAKAN KİMDİR?

Yaşı: 45
Eğitim Durumu: Açık Öğretim Fakültesi - İşletme mezunu
Meslek: Tekstil Sektöründe Yönetici
Memleket: İstanbul
Yaşadığı Yer: İstanbul
Göz Rengi: Açık Kahve
Kilo: 80
Boy: 1.84
Burç: Balık

Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek.

Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’ saat 12:45'de Kanal D’de.