Bodrum Türkbükü'nde bir detoks merkezine gelen eski manken Naomi Campbell, Mandarin Otel'in plajında yer alan localardan birine yerleşirken, gazetecilerin kendisini görüntülediklerini öğrenince büyük olay çıkarttı. Daha önce de bu konuda sabıkası bulunan Naomi Campbell'ın 2 saat boyunca locada kalarak dışarı adım atmaması da gazetecilerin keyfini kaçırdı.

Tam bir Bodrum aşığı olan eski manken Naomi Campbell, Türkbükü'nde bir detoks merkezine geldi. Mandarin Otel'in plajında bulunan localardan birine yerleşen Naomi Campbell, gazetecilerin kendisini çekmeye çalıştıklarını öğrenince yaklaşık 2 saat boyunca fermuarını çektiğini locadan dışarı çıkmadı. Campbell'ın 2 saat sonunda da locadan kaçmayı başarması ile gazeteciler büyük bir şok yaşadı.

Bodrum'a her geldiğinde büyük bir skandal yaşatan Naomi Campbell'ın bu sefer de görüntü vermemek adına locaya gizlenmesi gazetecilerin de büyük tepkisini çekti.

Hatırlanacağı üzere Naomi Campbell, geçtiğimiz yıllarda da Bodrum'da görüntü vermemek için akla karayı seçmiş hatta kendisini fotoğraflayan hayranıyla Türkbükü'ndeki bir mekanda kavga bile etmişti.