İşte Benim Stilim Yarışmacısı Nazlı Ersoy kimdir? Çağla Şen, Dilara Taşkın, Dilara Kayalı, Melek Özçağan, Yağmur Gürgen, Aleyna Eroğlu, Niran Yalaz, Aylin - Selin Ençok ve Simay Tokatlı ile İşte Benim Sitilim Yarışmacıları arasında yer alan Nazlı Ersoy kaç yaşında? Seksi yarışmacı Nazlı Ersoy çocuğu var mı? Güzel yarışmacı Nazlı Ersoy instagram fotoğrafları haberimizde.

İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları arasında adından sık sık söz ettiren isimlerden biri de Nazlı Ersoy oldu. Jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurken Erez’in yanı sıra Kerimcan Durmaz’ın, sunuculuğunu ise Öykü Serter’in paylaştığı moda programının podyumunda boy gösteren Nazlı Ersoy, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. 2 yıllık evli olduğunu dile getiren Nazlı Ersoy, instagram hesabında sürekli diş doktoru olan eşiyle ilgili paylaşımlarda bulunuyor.

NAZLI ERSOY KİMDİR?

Diğer yarışmacılara göre daha olgun olan Nazlı Ersoy, 1982 yılında İstanbul’da doğdu. Programda sık sık şarkı söyleyen yarışmacı, opera ve şan eğitimi aldı. 1.78 boyunda ve 57 kilo olan Nazlı Ersoy, arkadaşlarının kendisine “Hükümet Gibi Kadın” olarak nitelendirdiğini dile getirdi. Yeni sezonun iddialı isimlerinde olan Nazlı Ersoy, daha önce ekranlarda yemek programı yaparak TV ekranlarında görünmüştü. Diş doktoru Hakan Ersoy ile evli olan Nazlı Ersoy, sevilen moda programının tek evli ismi olarak dikkat çekiyor.

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI

Çağla Şen, Dilara Taşkın, Dilara Kayalı, Melek Özçağan, Yağmur Gürgen, Aleyna Eroğlu, Niran Yalaz, Nazlı Ersoy, Aylin - Selin Ençok ve Simay Tokatlı .