İşte Benim Stilim’de Zeynep Öztürk rüzgarı esti. Yarışmaya yeni katılan Zeynep Öztürk fiziği ile ve tarzı ile çok konuşulanlar arasına da girdi. Sosyal medya üzerinden bir anda takipçileri arttı ve yarışmada da büyük ilgi gördü.

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim 4.sezona iddialı yarışmacılarla dönüyor. 4. sezonda All Star’lar yarışacak. TV8 İşte Benim Stilim, Eylül ayında 3.sezon sona erdiğinde “İşte Benim Stilim All Star” olarak yeniden ekranda olacağının haberini vermişti. All Star yarışmacıları eski yarışmacılardan seçildi.

İşte Benim Stilim Zeynep Öztürk Kimdir?

Zeynep Öztürk, 09 Eylül 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lise mezunudur. TV sunucusu ve modeldir.

Araba kullanmak, ata binmek ve basketbol oynamaktan hoşlanmakta olan Zeynep Öztürk, 1,72 boyunda ve 52 kilo olup 36 beden elbise giymekte ve 37 numara ayakkabı kullanmaktadır.

Zeynep Öztürk, styling ile uğraşıyor.

Zeynep Öztürk, 30 Kasım 2014 tarihinde ikinci sezon başlayan “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katıldı. Safiye Soyman ve şarkıcı Soner Sarıkabadayı’nın konuk jüri olduğu gecede ise sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, İvana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Programın Yeni Sezon Eleme Gecesi’nde ünlü modacı Erol Albayrak defilesi de yapıldı.

Ada Derya Yarar, Amila Kuruoğlu, Bahar Olgun, Gülay Hançer, Emel Özkızıltaş, Gülnihal Candan, Gülcan Salel, İlbilge Uzun, Maria Surina, Melisa Çeliker, Gülşah Yanaş, Nazlı Hamarat, Nazlı Sultan Yayla, Özden Cerrahoğlu, Tuğçe Kaya, Müge Ökten, Gökçe Markal, Melisa Şahin, Arife Deniz ile yarışacak.

Filmleri ve Dizileri :

2012 – Ateşe Uçan Kelebekler (Sinema Filmi)

2007 – Genco (Bengü)(TV Dizisi)

2006 – Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu (Sinema Filmi)

2005 – Aşk Oyunu (Zeynep) (TV Dizisi)

2004 – Yağmur Zamanı (TV Dizisi)

2004 – Avrupa Yakası 1. Sezon (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi )

2003 – 2006 – Sihirli Annem (Ahu)(TV Dizisi)