TV8’in sevilen yarışması İşte Benim Stilim'de yarışmacılar ve jüri üyeleri arasında sular durulmak bilmiyor. Bu hafta İŞte Benm Stilimde favori yarışmacılardan Nazlı Sultan Kayaaslan hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Nazlı Sultan Kayaaslan yarışmadan diskalifiye mi oldu? Nazlı Sultan Kayaaslan’ın yarışmadan ayrılma nedeni ile ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde… Ekrana geldiği ilk günden itibaren tartışmaların merkezinde yer almayı başaran İşte Benim Stilim yeni iddialar ile gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

İşte Benim Stilim All Star bölümleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. 5. Hafta çekimleri başlayan yarışmanın favori isimlerinden birisi Nazlı Sultan Kayaaslan oldu. Giyim stili ile jürinin en yüksek puan verdiği yarışmacı olan Kayaaslan, başarılı bir grafik yakalamıştı. Aynı zamanda tartışmalardan uzak duran tavrı ve kibarlığıyla da dikkat çekmişti. Öte yandan, Nazlı Kayaaslan hakkında sosyal medya üzerinden inanılmaz iddialar ortaya atıldı. Bir yapım şirketinin sahibi olan sevgilisi nedeniyle jürinin kendisini kolladığı söylentisi yayıldı. Ayrıca, Nur Yerlitaş’ın sponsoru olduğu iddia edilen sevgilisinin TV8 ile anlaşma içinde olduğu belirtildi.

İşte Benim Stilim hayranları Nazlı’nın kötü giyindiği zamanlarda bile yüksek puanlar almasına ateş püskürdü. Bardağı taşıran son damla ise eleme gecesinde yaşandı. Geceye hazırlıksız ve özensiz bir şekilde katılan Kayaaslan’ın aldığı puan haksızlık olarak değerlendirildi.

Nazlı Kayaaslan’ın 5. Hafta çekimlerine katılmadığı ve yarışmadan ayrıldığı söylentisinin çıkması şaşkınlık yarattı. Bizzat Kayaaslan tarafından ayrıldığı iddiası sosyal medyada onaylandı. Diskalifiye olmadığının altını çizdiği açıklamasında hakkındaki iddialara yanıt verdi. Ayrıca, Nazlı’nın annesi tarafından kızı hakkında diğer yarışmacıların dedikodu yaptığı belirtildi. Kızının bu şartlar altında yarışmayacağını söyleyen anne ağır ithamlarda bulundu. Sonuç olarak yarışmanın favori ismi Nazlı önümüzdeki bölümlerde yer almayacak. Nur Yerlitaş’ın Nazlı’yı ikna çalışmaları devam ederken iddialar ahlak sınırlarını aşan bir boyuta ulaşmaya devam ediyor.