Türkiye'nin yeni fenomeni Müge Anlı'nın çözmek için büyük çaba harcadığı ama aradan geçen bunca yıla rağman bir adım ileri gidemediği Nazmiye Çam cinayetinde sona gelindi. Yargıtay bu gün yani 5 Mayıs 2016 Perşembe günü kararını verecek.

Aslında cinayeti bilen Ahmet Çam bir türlü konuşmadı zira konuşsaydı çok farklı olacaktı. Müge Anlı Ahmet'i konuşturamadı. Ahmet kimi koruyor, neden konuşmuyor, bildiklerini neden anlatmıyor, soruları neden cevaplamıyor? soruları yıl boyunca cevabını aradı ve çeşitli tahminlerde bulunuldu. 

Nazmiye Çam cinayetiyle ilgili Ahmet Çam, Ali Yaşar Çam, Ayla Çam, Hasan Çam, Seyfettin Çam isimleri en çok konuşulan isimlerdi.Yargıtay bu gün  Ahmet Çam, Ali Yaşar Çam ve Hasan Çam ile ilgili karar verecek? Ancak kamuoyu Ahmet'in annesi Ayla Çam'ı koruduğundan şüpheleniyor.

Babanın çocuklarından, çocukların ababadan, annenin herkesten nefret ettiği Çam ailesi hapise girecek mi? Bu ailenin arasında yaşanan tartışmalar izleyicileri de hayattan bezdirdi. 

MÜGE ANLI FOTO GALERİ

Nazmiye Çam Cinayeti Nedir?

2 Kasım 2009 yılında yanına aldığı 5 yaşındaki zihinsel engelli oğlu ile Akçaabat ilçesindeki Merkez İlköğretim Okulu 1. sınıfta okuyan diğer oğlunu okuldan almak için evden ayrılan ve bir daha evine dönmeyen Nazmiye Çam daha sonra Vakfıkebir ilçesi sahilinde öldürülmüş olarak bulunmuştu.

Nazmiye Çam Cinayeti Çözüldü mü?

Geçtiğimiz ay içerisinde pek çok haber sitesinden ve sosyal medyada "
Nazmiye Çam Cinayeti Çözüldü" haberleri yapıldı ancak cinayet henüz çözülmedi. Yargıtay'ın vereceği kararla aslında cinayette çözülmüş olacak.

Kayınbaba Ali Yaşar Çam ile Nazmiye Çam sevgili miydi?

Öldürülen Nazmiye Çam'ın kayınbabası Ali Yaşar Çam ile yasak ilişki yaşadığı iddia edilmişti. 

Peki Yargıtay ne karar verdi?

Yargıtay çok ilginç bir karara imza attı. Yargıtay "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının bu davaya müdahil olup olmayacağının sorulmasına" karar verdi.