Nefise Karatay, 8 aylık hamile olmasına rağmen incecik görüntüsü ile herkesi hayrete düşürüyor. Sadece 8 kilo aldığını belirten ünlü sunucu, hamilelikte bile nasıl formda kalınabileceğinin tüyolarını verdi...

İşin sır­rı­nın sa­de­ce sağ­lık­lı bes­len­mek­ten geç­ti­ği­ni söy­le­yen ün­lü su­nu­cu, “Hiç spor yap­mı­yo­rum. Er­ken do­ğum ris­ki ol­ma­ma­sı için yü­rü­yü­şe bi­le çık­mı­yo­rum. Ye­dik­le­ri­me dik­kat edi­yo­rum sa­de­ce. Is­pa­nak, ta­ze fa­sul­ye, mer­ci­mek, no­hut gi­bi seb­ze ve bak­li­yat ağır­lık­lı bes­le­ni­yo­rum. Her sa­bah kah­val­tı­da 2 köy yu­mur­ta­sı yi­yo­rum. Şe­ker­li hiç­bir şey ye­mi­yo­rum.

Şe­ker ih­ti­ya­cı­mı mey­ve­ler­den alı­yo­rum. Ek­mek ve ha­mur işi­ni ha­ya­tım­dan çı­kart­tım. Çay, kah­ve ve asit­li içe­cek­ler­den de uzak du­ru­yo­rum. Her öğün sof­ram­da mut­la­ka yo­ğurt ve süt bu­lu­nu­yo­r” de­di.

Bugün'ün haberine göre, Karnında başka bir canlıyı taşımanın muhteşem bir şey olduğunu belirten Karatay... "Dua ediyorum. Allah isteyen herkese versin. Dünyanın en güzel duygusu” dedi. Doğacak kızlarına Maya ismini vereceklerini açıklayan ünlü sunucu, “O, eşim ve benim ortak hamurumuz. Bu yüzden ismini Maya koyalım dedik” şeklinde konuştu.

Nefise Karatay