İşte Benim Stilim All Star'da ilk hafta elenmekle karşı karşıya gelen Nreslihan Önder Kimdir?

İşte Benim Stilim All Star'da Neslihan Önder mi, Esra Balamir mi yoksa Yeşim Erçetin mi elenecek?

İşte Benim Stilim 5. sezonuyla yine TV8 ekranlarında başladı. Jüri üyelikleriniünlü Modacı, siyahların kadını Neslihan Yargıcı Moda dünyasının en sevilen isimlerinden Hakan Akkaya, ünlü güzel İvana Sert ve podyumların usta ismi Uğurkan Erez'in yaptığı İşte Benim Stilim Ünlüleri daha önceki sezon bölümlerini olduğu gibi yine Öykü Serter yapıyor.

İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında birbirinden ünlü ve güzel sanatçılar, mankenler yer alıyor. İşte Benim Stilim 2016'daAslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder yarışıyor.

1 Ocak Cuma akşamı TV 8 ekranlarında ilk bölümüyle ekranlara gelenİşte Benim StilimÜnlülerin bu geceki misafirleriSoner Sarıkabadayı ve Roya oldu. İki sanatçı da birbirinden güzel şarkılarınıİşte Benim Stilim Ünlülerizleyicileri için seslendirdiler.

İşte Benim Stilim Ünlüler 2016 yarışmasının en ünlü yarışmacılarından biri deNeslihan Önder. İlk gece stüdyodaki göz kamaştırıcı kıyafetiyle hayranlarını ekranlara kilitleyenNeslihan Önder en çok merak edilen yarışmacılardan biri olmuş duurmda.

Neslihan Önder 2006 yılında yapılan yarışmada Best model of Turkey (Türkiye'nin En İyi Modeli) seçilmiştir. Aynı yılın Best Model of the World yarışmasında ikinci olmuş ve başarısını taçlandırmıştır. 2016 yılında ise İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasına katılan Neslihan Önder bu seneden sonra başarısını taçlandırmak niyetinde.

Neslihan Önder, 3 ocak 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

Çin’den döner dönmez evlendi. 4 sene evli kaldı bu 4 senede mankenlik mesleğini de yapmadı. 2011 yılında “Feshion week” sayesinde mesleğine geri döndü.

Neslihan Önder ayrıca Show Tv'de yayınlanan Ben Buradan Atlarım yarışmasına da katılmıştır.

Halen Uğurkan Erez ajansına bağlı manken olarak çalışan Neslihan Önder torpilli olacak mı? Bunu da önümüzdeki günlerde göreceğiz.