İşte Benim Stilim All Star kadrosuna dahil edilen geçen sezonun en güzel kızlarından Nihan Candan kimdir? Nihal Candan nerelidir? İşte Benim Stilim yarışmacısı Nihal Candan kaç yaşındadır? İşte Benim Stilim All Star Nihal Candan instagram Nihal Candan hesabı hayatı ve biyografisini sizler için derledik. İşte Detaylar...

İşte Benim Stilim'in başarılı ve güzel yarışmacısı Nihal Candan, TV8 ekranlarına yeni sezonda ilk bölümle bomba gibi geldi.  İşte Benim Stilim All Star sezonunda da boy göstermeye başlayan Nihaln Candan daha ilk bölümde ne kadar iddialı olduğunu göstermiş oldu. İşte Benim Stilim yarışmacılarıyla girdiği polemiklerle ve güzelliğiyle baş döndüren Nihal Candan, 1995 doğumludur ve Mersin'de dünyaya gelmiştir. Aynı zamanda İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenimi devam ettiren güzel yarışmacı, misafir olarak katıldığı İşte Benim Stilim yarışmasında 3 yıldızla kendini kabul ettirmiş ve yarışmaya dahil olmuştu. İşte Benim Stilim All Star kadrosundada yer alan güzel yarışmacı tekrar ekranlara dönüyor.

Nihal Candan fotoğrafları görmek için TIKLAYINIZ

 İşte Benim Stilim All Star Nihal Resimleri


Nihal Candan gerek jüri gerek diğer yarışmacılarla girdiği poblemleri İşte Benim Stilim All Star sezonundada sürdüreceğe benziyor. Çok daha mücadeleci ve çok daha kıyasıya geçecek sezonda Nihal Candan da yer alıyor.