Tv8 ekranlarında yayınlanan moda yarışması İşte Benim Stilim All Star"da 29 Ekim Perşembe günü yayınlanan bölümde tam bir şok yaşandı. İşte Benim Atilim All Star jüri üyesi Kemal Doğulu, Nihal Candan'a uyarılarda bulundu. "Ceketini de giy üstüne" diyen Kemal Doğulu'ya Nihal Candan'ın tavrı çok sert oldu. Kemal Doğulu, Nihal Candan'ın çantayı yere fırlatmasıyla şok oldu.
"HEPİNİZİN AYARI İLE OYNAYACAĞIM"

Bu hareketin üzerine "O çantayı fırlatmayı ben sana gösteririm." diyen Doğulu, Nihal'e ciddi uyarıda bulunarak, "Bundan sonra hepinizin ayarı ile oyanayacağım.'" dedi.

Nihal Candan Kimdir?

İşte Benim Stilim asabi kızı Nihal Candan kimdiR? Gece hayatı ve Erkek arkadaşları İşte Benim Stilim All Star skandallar kraliçesi olarak tanınan Nihal Candan tanıyalım. Nihal Candan hiç bilinmeyen fotoğraf arşivine göz attınız mı. İşte Nihal Candan hayatı.

20 yaşındaki Nihal Candan skandalları bitmek bilmiyor. Gece hayatı ve erkek arkadaşları ile genç yaşında şöhreti kaldıramadı yorumları yapılan Nihal Candan kimdir? Nihal Candan sosyal medyayı sallayan yaşamı dışında 20 yaşında olması ilginç bulunuyor.  1.70 boyu 56 kilosu ile Nihal Candan erkeklerinde gözdesi. Ancak Nihal Candan kız kardeşi bile fenomen oldu.

Asıl adı Gülnihal olan ancak kendisine ‘Nihal’ diye hitap edilmesinden hoşlanan Nihal candan 19 yaşında ve Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyor.