Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Zeynep Farah Abdullah'ın yer alacağı 'Köstebek' dizisi için Nilay Cafer'in adı geçmeye başladı. Dizide bir diğer başrolün sahibi olması beklenen Nilay Cafer kimdir? Nilay Cafer kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtı bu haberimizde...

Yapım şirketi tarafından çıkartılan söylentiler üzerine ikiliyi birbirine yakıştıran hayranları, sosyal medyada Çağatay Ulusoy ve Nilay Cafer'i Twitter Trending Topics (TT) listesinin üst sırasına taşıdı.
Sosyal medya üzerinden Ulusoy ve Cafer'i yorum ve fotoğraf yağmuruna tutan hayranları, kısa sürede iki oyucuyu sosyal medyada en çok konuşulan iki isim haline getirdi.

NİLAY CAFER KİMDİR?

2015 yılının yaz aylarında Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan ve izlenme rekoru kıran Şehrin Melekleri isimli dizide canlandırdığı İdil karakteri ile tanıdığımız Nilay Cafer kimdir? Güzel oyuncunun kariyeri ve özel hayatına dair merak ettikleriniz sizler için araştırdık.

Şu sıralar Çağatay Ulusoy'un yeni filmi Köstebek'te başrol oynayacağı konuşulan güzel oyuncu Nilay Cafer 4 Kasım 1988 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi. Boyu 170 cm, kilosu ise 55 kg'dır.

NİLAY CAFER ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLA


Samsun'da doğup büyüyen Nilay Cafer, Resim öğretmenliği okuduğu sıralarda Sinop'ta bulunan dayısının yanına gider ve orada o sıralar çekimleri yapılan Parmaklıklar Ardında dizi setinde aniden teklif alır. Ve kendisini bir anda oyunculuğun içinde bulur.

Bir yandan okuluna devam eden oyuncu diğer yandan da dizilerde oynamaya başladı. İzlemek için gittiği Parmaklıklar Ardında dizisi ile küçük rollerde görev aldı.

Daha sonra bir dönemin sevilen dizisi Fatmagül'ün Suçu Ne? ile şöhret basamaklarından hızlı adımlarla çıktı. Aşktan Kaçılmaz, Her Şey Yolunda Merkez, Unutulmaz Ve Yunus Emre: Aşkın Sesi gibi başarılı projelerde yer aldı.

Oyunculuk kariyerinin ilk yıllarında sergilemiş olduğu performansı ile kısa sürede büyük başarılara imza atan Nilay Cafer, oyunculuğun yanı sıra okumakta olduğu Resim öğretmenliği alanında da birçok çalışmalar yaptı.

Şimdilerde Türkiye'nin dışında yurt dışında da farklı ülkelerden teklif alan Nilay Cafer, menajeri ile birlikte boş zamanlarında gelen teklifleri değerlendirdiğini belirtti.


Nilay Cafer Oynadığı Dizi Ve Filmler:

Parmaklıklar Ardında

Araf Zamanı

Unutulmaz

Fatmagül'ün Suçu Ne

Herşey Yolunda Merkez

Yunus Emre Aşkın Sesi