Fox Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi No: 309 14 Aralık Çarşamba fragmanı yayınlandı. No: 309 26. bölüm fragmanında Onur'un Lale'yi aldattığı sahneler şok edecek. No: 309 yeni bölümde Onur ile Lale arasında beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Yapımcılığını Gold Yapım’ın üstlendiği başrollerini; Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk’un paylaştıkları No: 309 26. yeni bölümü ile 14 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00'da FOX'ta.

No: 309 dizisinin 26. bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309'un yeni bölümünde Yeni evli çift olan Onu ile Lale arasında romantik anlar yaşansa da Lale Onur'dan şüphelenerek kıskançlık krizine girer. Fikret Haluk ile Songül'ü el ele tutuşurken yakalar. No: 309'un yeni bölümü Çarşamba günü izleyicileriyle buluşacak.

Yapımcılığını Gold Yapım’ın üstlendiği başrollerini; Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk’un paylaştıkları No: 309 26. yeni bölümü ile 14 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00'da FOX'ta.

NO: 309 26. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

No 309 yeni bölümde Lale, Onur’u eski sevgilisinden kıskanırken planlar yapmaya başlıyor. “Bitterli Çilek” kim?

FİKRET, SONGÜL VE HALUK’UN PEŞİNDE

Songül ve Haluk’u takibe alan Fikret, sonunda amacına ulaşıyor ve ikiliyi el ele yakalıyor. Hemen durumu Yıldız’a anlatıyor. Yıldız ise duydukları karşında şoke oluyor.

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

No: 309 son bölümde, Lale ve Onur nihayet evlendikleri için çok mutludur. Lale Onur’a sürpriz yaparak balayı için bir otel ayarlar. Heyecanla yola çıkan Onur ve Lale gittikleri otelde hayal kırıklığına uğrar, her şeye rağmen morallerini bozmadan balaylarına devam ederler. Başka bir otele geçen Onur ve Lale’yi, acaba bu sefer ne gibi sürprizler beklemektedir? sorusu  No: 309 25. bölümde yanıt bulacak.

GENEL KONU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..